Laatst vond de persworkshop "Professioneel Bosch accumachines - technische oplossingen, innovaties, mobiele systemen" plaats. We hebben ons vertrouwd gemaakt met moderne technologieën en de accumachines van de blauwe lijn professional getest.

Tijdens de bijeenkomst hebben we accu gereedschappen en technologie leren kennen, en testen gedaan met sommige modellen.

We hebben gemerkt dat het accu-gereedschap gelijk is aan het eletra gereedschap. Het bedrijf Bosch heeft de meeste ervaring op het gebied van accu gereedschap, dus we vertrouwen op hun verzekering. Jaren van de praktijk heeft innovatieve technologieën ontwikkeld en opgeleverd. Het werken met de producten van Bosch maakt een hoop plezier.

Dankzij het Bosch Flexibele Vermogen zijn de accu's compatibel met alle spanningsklasses. - de capaciteit is niet van belang. Als u een accu van Bosch wilt en gaat kopen, kunt u deze meteen gebruiken.

Bosch heeft onlangs ook accu's met een capaciteit van 5,0Ah ingevoerd. De nieuwe Li-ion batterijen zijn de kleinste en lichtste met een capaciteit van 5,0 Ah op de markt. Ze lmaken het mogelijk langer te werken en ook onder zwaardere belasting.

Het grootste voordeel is dat u de volledige capaciteit kan gebruiken, zelfs bij intensief werk. Dit is mogelijk door de Coolpack behuizing. De lithium-ion cellen worden nauwkeurig geperst in een rood koellichaam en thermisch daarmee verbonden. De bodem bestaan uit gemonteerde koelribben en vergroten het oppervlak voor een betere warmte-verspreiding, waardoor de warmte makkelijker naar buiten kan. Volgens Bosch: "Onze metingen hebben aangetoond dat de levensduur verdubbelt in vergelijking met de levensduur van deze batterijen zonder Cool Pack".

Bosch heeft ook Electronic Cell Protection (ECP). Dit systeem beschermt de lithium-ion batterij en zorgt voor een langere levensduur. Bij een te hoge belasting van de accu, wordt de werking van het apparaat beperkt. Voor de batterij te sterk verwarmd grijpt de elektronica in en en regelt de besturing van het apparaat. Dit systeem zorgt er ook voor dat de accu niet volledig wordt ontladen en het beschermd tegen onherstelbare schade.

Het is ook belangrijk dat Bosch de garantie niet alleen laat gelden voor het gereedschap , maar ook voor de accu en lader . Bij het kopen van een Li-Ion batterij en oplader biedt Bosch onder andere  de standaard garantie en 2 jaar servicegarantie en 3 jaar voor een professioneel gereedschap. In dit geval moet u het gereedschap, oplader en de batterij op de website van de fabrikant te registreren.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden