Bent u op zoek naar een accu schroefboormachine? Je werkt met allerlei soorten machines? En kwaliteit speelt een belangrijke rol voor u? Lees onze recensies van klanten over de Skil 2431AD. Controleer of het apparaat voldoet aan uw verwachtingen.

Voor welke doeleinden?
De accu schroefboormachine Skil AD 2431 is geschikt voor de doe-het-zelver voor het boren in hout en metaal evenals schroeven.  Dankzij het compacte en lichtgewicht ontwerp zorgt de machine voor comfortabel werken en voor het werken in moeilijk bereikbare plaatsen. De geïntegreerde verlichting zorgt voor een goede zichtbaarheid van het werkstuk en comfortabel werken op slechte verlichte plaatsen. Een dergelijk instrument hoort eigenlijk in iedere gereedschapskist/kast thuis.


Lees ook: Festool accu schroefboormachines - onvervangbaar in elke klus.


Doel
Hoewel het apparaat is geschikt voor de doe het zelver, heeft deze toch ook een twee-versnellingsbak. Dit garandeert een veelzijdigheid van de accu schroefboormachine. De snelle instelling biedt een hoge snelheid voor het boren en lage snelheidsaanpassing met hoog koppel voor moeilijke schroefverbindingen (bijvoorbeeld dikke en lange schroeven). Om een passende oplossing voor elke klus te vinden heeft AD Skil 2431 ook 18 draaimomentstanden voor precisie schroeven en een boor setting. De run-out rem voorkomt te vaste schroeven en maakt het mogelijk nog sneller en efficiënter werken.


Zie: alle accu schroefboormachines


Voordelen
Deze accu schroefboormachine van Skil is uitgerust met een 14,4 V-batterij. Belangrijker is de capaciteit van de batterij, die invloed heeft op de standtijd. Gebruikers hebben ontdekt dat de 1.5Ah voldoende capaciteit levert voor kleine klusjes rond het huis. De lithium-ion batterij technologie kent geen zelfontlading en geen geheugeneffect. Het apparaat is dus altijd klaar voor gebruik. Geen geheugeneffect dus betekent dat u de batterij kunt opladen op elk gewenst moment, zonder dat de effectieve capaciteit wordt verminderd. Dit model heeft een snelle functie en soft start om beschadiging van het werkstuk te vermijden. Het wordt geleverd in een koffer die gemakkelijk transport verzekert.


Overzicht
De prijs-prestatie verhouding valt heel goed. De fabrikant biedt een garantie van 2 jaar voor dit model. Dit apparaat is licht van gewicht en makkelijk te hanteren. Dit bespaart veel energie, tijd en zenuwen bij renovaties en reparaties.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden