We hebben besloten om professionele boormachines te testen. We hebben de machine op zijn specifieke vaardigheid getest. Voor de bouwvakker is de accu slagschroevendraaier Makita BHP451RFE ideaal geschikt (ong. 350 Euro), voor technici en personen die kleine diensten voldoen accu boor-/schroefmachine van Bosch GSR 10,8-2-Li 2x1, 5Ah (ong. 200 Euro), en voor werkplaatsen en timmerwerk raden wij het gereedschap Festool CXS (ong.325 Euro) aan.

Makita Accu-BHP451RFE voor bouwvakkers

Robuust en krachtig Makita boormachine, het hebben van een mechanische klopboor, is ideaal voor degenen die werkzaam zijn in de bouw, zoals het boren in beton, holle baksteen. Een aantal details in het aangepaste design van het gereedschap Makita om makkelijker mee te werken in moeilijke omstandigheden. Rubberen elementen en metalen tandwielhuis beschermen de BHP451RFE tegen beschadiging. De robuust metalen Clip-on , altijd de machine bij de hand. Bovendien zijn er twee batterijen voor absolute bewegingsvrijheid - wanneer een batterij leeg is, hoeft u alleen maar om te wisselen, en u kunt veilig door blijven werken (men werkt, terwijl de andere wordt opgeladen). Het is vermeldenswaard dat de boor compatibel is met andere Makita gereedschappen. De BHP451RFE zorgt voor een efficiënte uitwisseling van accessoires door de snelspanboorkop. Drie snelheidregeling biedt een breed scala van snelheid en prestaties vele bouwwerkzaamheden. Het enige nadeel van de accuboormachine Makita, die testgebruikers heeft opgemerkt, is dat af en toe de schakelaar vastloopt. In dit geval moet u de BHP451RFE boorkop handmatig draaien, draai vervolgens aan de versnelling, en kunt u de gewenste snelheid in te stellen. Het rubberen handvat zorgt voor een stabiele grip van het gereedschap en uitstekende controle over de accuboormachine tijdens de bouwwerkzaamheden.

 

Bosch GSR 10,8-2-Li 2x1, 5 Ah voor installatie monteurs


De accu boor-/schroefmachine Bosch GSR 10.8 is zeer licht en krachtig apparaat dat gewaardeerd wordt door de mensen die werken met deze machine – bijvoorbeeld: het maken van installatiekasten, bij elektrische fabrieksproduktie, bij boren op moeilijk te bereiken plaatsen evenals de service-monteurs. Dit is een geschikte boormachine voor de professional. Rubberen handvat, klein formaat en een goede balans van de accuboormachine voor langere tijd en accuraat laten werken zonder het gevoel van vermoeidheid. De GSR 10,8 LI, door het gebruik van mechanische transmissiesnelheid, is het mogelijk om de maximale snelheid te bereiken tot 1300 omw/min (2-gang) en 350 omw/min (1-gang). Hiermee kunt u de tool aan passen aan de werkzaamheden die u op dat moment doet. De LED-verlichting maakt boren en bevestigingen van materiaal in krappe ruimtes makkelijker. Net als het eerdere model, verkoopt de fabrikanthet apparaat in een set met twee oplaadbare lithium-ion accu's, waardoor continue werking doorgaat zonder onderbreking, dus geen gedwongen werkstop om de batterij op te laden, en terwijl u werkt wordt de andere accu opgeladen

 

Accuschroefboormachine Festool CXS Li1, 5 Ah set voor de timmerman


Boor Festool is uitermate geschikt in de werkplaats, zoals meubelmakerij, produktiewerk, timmerwerkplaats. De compacte CXS is uiterst bruibaar voor het uitvoeren van professionele activiteiten.
Voor nauwkeurig werken met het koppel kan deze worden ingesteld met een 12-voudig instelbaar regelingskoppel. De 10.8 V CXS voldoet aan alle werkzaamheden. Dit is een goede boor, en zeker aan te bevelen. Door het zeer korte ontwerp en perfecte balans van de schroevendraaier is die zeer geschikt voor het werken op moeilijk bereikbare plaatsen. Het is dan ook apparatuur die het gemakkelijker maakt voor de timmerman - zoals schroeven in de hoeken. CENTROTEC snelwisselsysteem maakt een snelle uitwisseling van apparatuur mogelijk en de Festool snoerloze boormachines kan aangepast worden voor diverse activiteiten, die een timmerman uitvoert. Alle accessoires worden direct op de as gemonteerd. Hierdoor kan de Festool efficiënt en snel de benodigde bits of boren snel aanpassen aan het soort werk. Boormachine Festool is aangepast aan alle eisen van een timmerman. De hoek bevestiging maakt deze Festool perfect voor het gebruik in een hoek. Het biedt tevens toegang tot schroeven in krappe bochten. De snelheid is niet genoeg. De timmerman heeft ook de mogelijkheid om de CXS accuschroefboormachine op tehangen aan een verstelbare riemclip. Zoals hierboven beschreven schroevendraaier, is de CXS uitgerust met twee lithium-ion batterijen - de prestaties van accuboormachine Festool maakt deze machine de perfecte oplossing voor professionals die dagelijkse werkzaamheden doen en honderden schroeven en gaten moet boren..

                                                            Kortom

Professionele accuboormachine die wij hebben gepresenteerd zijn voor personen die specifieke werkzaamheden uitvoeren. De aanbevolen gereedschappen zijn ontworpen voor specifieke taken: Makita accu slagschroevendraaier BHP451RFE voor bouwervakkers, de lichte en handige accu-schroefboormachine Bosch GSR 10,8-2-Li 2x1, 5 Ah voor installatie-monteurs die werken in timmerwerkplaats, en de Festool CXS voor de timmerman. Er is geen betere en hoogwaardiger toestel. Dergelijke gereedschappen kunnen alleen voldoen aan de verwachtingen van jezelf, als je ook zelf mee gewerkt hebt en dan het resultaat bekijkt.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden