Met accu- en elektrotackers kunt u verschillende materialen, zoals stoffen, karton en folie snel en comfortabel bevestigen. Zo bevestigt u in een handomdraai een bekleding op het zitvlak van een stoel of fauteuil.

Kopen in Rotopino.nl

 

Werkwijze:

Met een accu en elektrotacker zorgt u ervoor dat alles op zijn plaats zit:

  1. Spreid de bekledingsstof uit en richt de bekleding die u wilt overtrekken, erop uit. Voeg aan de omtrekken van de bekleding ca. 5 cm toe (eventueel ook meer, afhankelijk van de dikte van de bekleding) en teken de snijlijn op de stof af. Nu kunt u de stof met een universeelsnijder of een schaar op maat snijden.
  2. Richt de bekleding met de grondplaat naar boven op het stuk stof uit. Sla de stof aan een kant om en bevestig deze met een tot twee nieten in het midden op de plaat. Dan de bekleding oprichten, de stof gladstrijken en de tegenoverliggende zijde eveneens in het midden met een tot twee nieten bevestigen. Op dezelfde manier gaat u bij de andere twee zijden te werk. Daarna niet u de stof aan elke zijde van het midden naar buiten tot aan de rand vast.
  3. Vouw de stof tot slot aan de hoeken in. Daar waar het zitvlak afgerond is, maakt u twee open vouwen, anders slechts een. Niet de vouwen aan de plaat vast.

 

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden