De boorhamer GRAPHITE 58G858 is een combinatie van weloverwogen oplossingen en kwaliteit. Deze machine verbeterd de bouwwerkzaamheden die de verwerking of bewerking van harde materialen vereisen. De boorhamer van GRAPHITE is uitermate geschikt voor de professional, de veeleisende klusser of doe-het-zelver.

Kopen in Rotopino.nl
Boorhamer SDS Plus 900W Graphite 58G858
IN STOCK
>10st.
VERZENDING
LEVERING
6 dagen
172 incl. 21% BTW = € 29,85

Het kloppende hart van deze machine is de moderne 900W commutatormotor (http://nl.wikipedia.org/wiki/Commutator). Deze levert een slagenergie van 4,2 Joule. Daardoor is deze boorhamer ideaal voor boren van gaten met een diameter van 26 mm in beton en tefgels. De 58G858 beschikt over drie instelbare functies: hamerboren, boren en beitelen. De SDS-PLUS boorkop zorgt daarbij voor een gereedschapsloze en snelle wissel van boren of beitels.

De boorhamer GRAPHITE 58G858 zorgt voor comfortabel en moeiteloos werken. Het is uitgerust met een-vibratie gedempte handgreep die hoge precisie biedt. Het is ook belangrijk dat het hele systeem de levensduur van de hamer verhoogt. De hoge kwaliteit van de goederen wordt bevestigd door de oplossingen die typisch zijn voor professioneel gereedschap. De behuizing maakt de constructie stijf. De in de behuizing geïnstalleerde service-indicator geeft aan wanneer de koolborstels moeten worden vervangen. De boorhamer is geschikt voor zowel in de renovatie en nieuwbouw werkzaamheden als wel voor de doe-het-zelver.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden