Hitachi heeft nieuwe elektrische gereedschappen geïntroduceerd: SV15YC excentrische slijper en DH40MC boorhamer. De nieuwe schuurmachine heeft een erg ergonomisch ontwerp, heeft een schijf met diameter van 150mm en excentrische beweging van max. 6,2m. De nieuwe hamer is de opvolger van de DH38MS. Hij heeft een hogere vermogen van 1100W en verminderde trillingsniveau.

Snel boren / hameren en eenvoudige bediening

De combihamer Hitachi DH40MC is een klassiek machine voor  boren, boorhameren en beitelen. Het is de opvolger van de DH38MS. De DH40MC hamer heeft een traditionele borstelde motor met verhoogde vermogen (1100W) in vergelijking met eerdere modellen. Bereikt een slagkracht van 8,5J (EPTA). De machine kan gebruikt worden bij het boren in beton met boren Ø 40mm en kronen tot Ø 105mm. In het geval van beitelen de operator heet de mogelijkheid om de beitel in 12 posities in te stellen om bij de bewerkte oppervlak goed de betreden. Wisselen tussen een betonboor en beitel gaat gemakkelijk dankzij het sds-max systeem, dat er tegelijkertijd voor zorgt dat de opzetstukken muurvast blijven zitten. De rotatiehamer DH40MC heeft ook lagere trillingsniveaus dan eerdere modellen, waardoor het comfort en de veiligheid aanzienlijk worden verbeterd. De handgrepen en schakelaars zijn bedekt met polyamidehars om glijden te voorkomen. De DH40MC wordt geleverd met een transportkoffer, zijhandvat, smeervet en de diepteaanslag. 

Bekijk de volledige offerte : boorhamers Hitachi

 

Comfortabel en efficiënt slijpen

De excentrische slijpmachine Hitachi SV15YC is uitgerust met een 150mm schuurschijf ((papier is bevestigd met klittenband). Tot nu toe de gebruiker had een keus tussen twee modellen SV13YB i SV13YA met de schuurpapier diameter van 125mm. De nieuwe machine wordt gekenmerkt door een betere ergonomie, perfect aangepast aan de hand van de gebruiker. Als tijdens werk met de SV15YC met de voorste handgreep de gebruiker kan moeilijk komen op de bewerkte oppervlak, de greep kan zonder gebruik van gereedschap  en onderbreking van handeling verwijderd worden. Bovendien, voor volledige controle van het gereedschap is deze bedekt met een antislipmateriaal. Het heeft elektronische snelheidsregeling in het bereik van 4200-11000rpm en regelbaar bereik van excentrische beweging van 2,8 tot 6,2mm. De maximale snelheid die met de machine wordt behaalt gebeurd dankzij de TurboBoost functie. De duurzaamheid van het apparaat wordt beïnvloed door: de nieuwe generatie motor, die bestand is tegen overbelasting, stabiel aluminium, goed gemonteerde flens en een optimaal stofzuigersysteem met de mogelijkheid om een stofzuiger te verbinden (in plaats van een stofzuiger, kunt u de meegeleverd stofzak aansluiten).

Zie ook: schuurmachines Hitachi

 

Samenvatting

1. Boorhamer DH40MC

 • Klassiek borstelde motor 1100W
 • Gemakkelijk te gebruiken SDS Max 
 • Verminderde trillingsniveau
 • Grote schakelaars
 • Anti-slip handgrepen

2. Excenter schuurmachine Hitachi SV15YC 

 • Schuurpapier diameter 150 mm
 • Verbeterde ergonomische constructie
 • Motor bestendig tegen overbelasting
 • Regelbare snelheid en excentrische beweging
 • Afneembare voorste handgreep
 • Stofzuiginstallatie (inclusief zak)
 • Bedekt met antislipmateriaal
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden