Welke klopboormachine kopen voor thuisgebruik? Er onder een ranglijst met de meest verkochte boormachines !

Klopboormachine is een van het meest benodigde apparatuur thuis. Het zorgt voor hamerboren in beton en boren zonder slag in hout en staal. Zijn veelzijdigheid maakt het mogelijk gebruiken hem bij verschillende soorten werk, reparaties of montage in huis.

Ranglijst van de best verkochte boorhamers

Beoordeling: 3,1/5
We presenteren een rangschikking van de meest verkochte boorhamers. De eerste plaats werd ingenomen door de Bosch GBH 2-26 DFR, gevolgd door de Hikoki DH24PH WSZ, de derde plaats ging naar de Makita HR2630. Vervolgens hebben we boorhamer Worx WX333 en de ranglijst wordt gesloten met Ryobi ONE+ R18SDS-0.

Elektrisch gereedschap van Worx

Maak kennis met brede assortiment gereedschap van Worx die zijn aangedreven door net of batterijvoeding. Worx geeft u de keuze uit een breed scala van apparatten voor thuisgebruik. U vindt er ook professionele elektrische gereedschappen die door specialisten worden gebruikt. Het merk Worx besteedt speciale aandacht aan de kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie van zijn machines.

Nog meer ITAMATI

Batterijsystemen worden steeds populairder bij doe-het-zelvers. Meer en meer gebruikers zien de voordelen van een enkele batterij waarmee u verschillende elektrische gereedschappen uit dezelfde serie van stroom kunt voorzien. Hoe meer elektrische gereedschappen, hoe aantrekkelijker het aanbod is, daarom breidt het Itamati PowerSystem 18Volt assortiment snoerloze elektrische gereedschappen zich voortdurend uit, en de groep liefhebbers van deze merk groeit nog steeds.

Fruitschaal en snijplank in één

Beoordeling: 4,7/5
Fruit hoort in de meesten gevallen niet in de koelkast thuis. Maar waar laat je het dan? Onze DIY-fruitschaal voor jouw eettafel is niet alleen een blikvanger, maar ook bijzonder praktisch: in slechts enkele seconden kun je hem ingeklapt als snijplank gebruiken. En het mooiste is: je hebt hem in enkele stappen zelf in elkaar gezet.

Draaiplateau - met dit plateau geniet iedereen van het eten op tafel

Mag ik de kaas? Kun je me de olijven aangeven? Wie graag uitgebreid met vrienden tafelt, is maar al te bekend met dit soort verzoekjes. Wij hebben de ideale oplossing: een houten draaitableau waarmee iedereen gemakkelijk bij het eten kan. We laten je zien hoe je het tableau in slechts enkele stappen zelf kunt bouwen.

PSR & PSB 18 LI-2 Ergonomic

Een uitstekende ergonomie, compacte constructie en een krachtige motor. Met deze machines schroef- en boorwerkzaamheden gebeuren zonder inspanning.

Metaalboren HSS PointTeQ - nieuw bij Bosch

De HSS spiraalboor PointTeQ biedt snel boren in metaal dankzij de PointTeQ-punt. Ze werken goed in veel werken met betrekking tot het boren van gaten in metaal met behulp van een boormachine of een schroef / boormachine.

Accu boormachines met Syneon chip - is het is de moeite waard?

Boren en schroeven in verschillende materialen kan nog efficiënter zijn. Als een ideaal voorbeeld wordt de accuboormachine PSB 18 LI-2 gebruikt. Dit is mogelijk dankzij de Bosch Syneon chip - intelligente elektronica van Bosch. De perfecte afstemming van de relevante componenten (lithium-ion batterij, krachtige motor en robuuste planetaire versnelling) zorgen voor een maximale energie-efficiëntie.

Welke accu boorschroemachine moet ik kopen? - TOP 10 volgens klanten Rotopino.nl

We presenteren u de Top 10 van accu schroefboormachines die het meest werden gekocht bij Rotopino.nl. De eerste plaats behoort toe aan de boormachine Makita DDF343SHEX, de tweede plaats gaat naar de boor Itamati en de derde plaats is voor Bosch GSR 12-2. Verder ziet de Top 10 er zo uit: Hitachi DS18DSDL, Skil F0151002AT, DeWalt DCD780M2, Bosch GSR 10,8-2-Li, Bosch PSB 10,8 LI-2, Black Decker EPC18CABK en de AEG BS 14-G2.
Pagina 1 Van 1