Elektrisch gereedschap van Worx

Maak kennis met brede assortiment gereedschap van Worx die zijn aangedreven door net of batterijvoeding. Worx geeft u de keuze uit een breed scala van apparatten voor thuisgebruik. U vindt er ook professionele elektrische gereedschappen die door specialisten worden gebruikt. Het merk Worx besteedt speciale aandacht aan de kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie van zijn machines.

Nog meer ITAMATI

Batterijsystemen worden steeds populairder bij doe-het-zelvers. Meer en meer gebruikers zien de voordelen van een enkele batterij waarmee u verschillende elektrische gereedschappen uit dezelfde serie van stroom kunt voorzien. Hoe meer elektrische gereedschappen, hoe aantrekkelijker het aanbod is, daarom breidt het Itamati PowerSystem 18Volt assortiment snoerloze elektrische gereedschappen zich voortdurend uit, en de groep liefhebbers van deze merk groeit nog steeds.

Fruitschaal en snijplank in één

Beoordeling: 4,7/5
Fruit hoort in de meesten gevallen niet in de koelkast thuis. Maar waar laat je het dan? Onze DIY-fruitschaal voor jouw eettafel is niet alleen een blikvanger, maar ook bijzonder praktisch: in slechts enkele seconden kun je hem ingeklapt als snijplank gebruiken. En het mooiste is: je hebt hem in enkele stappen zelf in elkaar gezet.

Draaiplateau - met dit plateau geniet iedereen van het eten op tafel

Mag ik de kaas? Kun je me de olijven aangeven? Wie graag uitgebreid met vrienden tafelt, is maar al te bekend met dit soort verzoekjes. Wij hebben de ideale oplossing: een houten draaitableau waarmee iedereen gemakkelijk bij het eten kan. We laten je zien hoe je het tableau in slechts enkele stappen zelf kunt bouwen.

PSR & PSB 18 LI-2 Ergonomic

Een uitstekende ergonomie, compacte constructie en een krachtige motor. Met deze machines schroef- en boorwerkzaamheden gebeuren zonder inspanning.

Een body, maar vele koppen

De impactboor Advanced Impact Bosch met talrijke hulpstukken is een allesomvattende oplossing voor schroeven en boren op moeilijk bereikbare plaatsen.

Metaalboren HSS PointTeQ - nieuw bij Bosch

De HSS spiraalboor PointTeQ biedt snel boren in metaal dankzij de PointTeQ-punt. Ze werken goed in veel werken met betrekking tot het boren van gaten in metaal met behulp van een boormachine of een schroef / boormachine.

Graphite PRO breidt het offerte van apparaten door boor-schroevendraaier en haakse slijpmachines

Enige tijd geleden hebben we gemeld dat op de markt verscheen een nieuwe lijn van elektrisch gereedschap Graphite PRO gericht aan de professionals. De assortiment is uitgebreid met accu boor-schroevendraaier 59GP400, haakse slijper 59GP004 en haakse slijper 59GP002. Hoe worden ze gekenmerkt?

Welke accuboormachine is er te koop tot € 60,-? Een ranking voor de doe het zelver.

Bij de aanschaf van een accu schroefboormachine besteedt men aandacht aan de prijs en de functionaliteit. We hebben een ranking gemaakt van accu boormachines tot €60,- €, die geschikt zijn voor kleine montagewerkzaamheden in en rondom het huis.

Welke boormachine moet ik kopen: 18 V of 12 V

Beoordeling: 4,0/5
Accu schroefboormachines van 12 V en 18 V behoren tot de meest populaire elektrische gereedschappen. Ze worden gekenmerkt door hun veelzijdigheid. Bij het kopen van een accu schroefboormachine is vooral de accuspanning belangrijk. We hebben 18 V en 12 V machines onder de loep genomen en getest.
Pagina 1 Van 2