Nog meer ITAMATI

Batterijsystemen worden steeds populairder bij doe-het-zelvers. Meer en meer gebruikers zien de voordelen van een enkele batterij waarmee u verschillende elektrische gereedschappen uit dezelfde serie van stroom kunt voorzien. Hoe meer elektrische gereedschappen, hoe aantrekkelijker het aanbod is, daarom breidt het Itamati PowerSystem 18Volt assortiment snoerloze elektrische gereedschappen zich voortdurend uit, en de groep liefhebbers van deze merk groeit nog steeds.

Fruitschaal en snijplank in één

Fruit hoort in de meesten gevallen niet in de koelkast thuis. Maar waar laat je het dan? Onze DIY-fruitschaal voor jouw eettafel is niet alleen een blikvanger, maar ook bijzonder praktisch: in slechts enkele seconden kun je hem ingeklapt als snijplank gebruiken. En het mooiste is: je hebt hem in enkele stappen zelf in elkaar gezet.

Draaiplateau - met dit plateau geniet iedereen van het eten op tafel

Mag ik de kaas? Kun je me de olijven aangeven? Wie graag uitgebreid met vrienden tafelt, is maar al te bekend met dit soort verzoekjes. Wij hebben de ideale oplossing: een houten draaitableau waarmee iedereen gemakkelijk bij het eten kan. We laten je zien hoe je het tableau in slechts enkele stappen zelf kunt bouwen.

Een body, maar vele koppen

De impactboor Advanced Impact Bosch met talrijke hulpstukken is een allesomvattende oplossing voor schroeven en boren op moeilijk bereikbare plaatsen.

Metaalboren HSS PointTeQ - nieuw bij Bosch

De HSS spiraalboor PointTeQ biedt snel boren in metaal dankzij de PointTeQ-punt. Ze werken goed in veel werken met betrekking tot het boren van gaten in metaal met behulp van een boormachine of een schroef / boormachine.

Welke tafelboor kopen? De ranglijst met meest verkochte kolomboren op rotopino.nl

Beoordeling: 4,1/5
Tafelboor is een precisie-instrument voor het maken van gaten in hout en metaal. Als u op zoek bent naar dergelijke apparatuur en u een probleem hebt met de keuze, hebben we een lijst gemaakt met de TOP 5 best verkochte kolomboren in onze webwinkel. Aan de top staat Bosch PBD 40, gelijk achter hebben we de Dedra DED7710 en Proma PTB-16/230. Als volgende op het podium is Proma E-1516B/400. De lijst wordt afgesloten met Airpress 16-980.

Welke boor voor gewapend beton? We testen de Bosch DSD-Plus 5X

Beoordeling: 3,8/5
Voor het boren moeten we de boor kiezen die geschikt is voor het materiaal met welke willen we werken. Goede gekozen tool bij de soort van werk is van essentieel belang. Op de markt is een nieuwe boor beschikbaar. Deze boor laat toe efficiënt te boren in metselwerk, beton en gewapend beton - boren Bosch SDS-Plus 5X.
Pagina 1 Van 1