Het merk Bosch staat voor robuuste, efficiënte en praktische oplossingen, ontworpen voor de zwaarste klussen in een industriële omgeving. Momenteel biedt het een Bosch GBM 50-2 magnetische boormachine op netvoeding om nauwkeurig te boren in metaal in grote industriële fabrieken.

Kopen in Rotopino.nl
Magneet-kernboormachine Bosch GBM 50-2
IN STOCK
2 st.
VERZENDING
LEVERING
5 dagen
1 495 1 147 incl. 21% BTW = € 199,07

GBM 50-2 Bosch Professional

Bosch Professional magnetische snoerboormachine GBM 50-2 heeft een motor van 1200 W en een magneetkracht van 14.000 N, die zorgt voor uitstekende boorprestaties in metaal met minimale inspanning. Het apparaat is uitgerust met een draadboorspindel MT2 - DIN 228, waarmee u kernboren met een maximale diameter van 50 mm, spiraalboren tot 23 mm en M16 tappen kunt monteren. Zo'n reeks boordiameters (1,5-50 mm) is voldoende voor de meeste typische industriële toepassingen.

 

 

Parameters van de Bosch-magneetboormachine

De Bosch GBM 50-2 magneetboormachine is in de eerste plaats geschikt voor het boren met kernboren, spiraalboren en kan met behulp van de juiste accessoires worden gebruikt voor tappen, ruimen en verzinken. De boor heeft een snelheidsaanpassing in het bereik van 50-250 tpm (1e versnelling) en 100-510 tpm (2e versnelling), waardoor de gebruiker de snelheid kan aanpassen aan het type toepassing, met behoud van precisie en volledige controle. De GBM 50-2 heeft ook lasertechnologie die zorgt voor een snelle en nauwkeurige centrering van gaten, wat een aanzienlijke tijdwinst en uitstekende resultaten oplevert. De magnetische kracht van het apparaat zorgt voor boren met een hoge stabiliteit, ongeacht of we loodrecht op de grond, muur of plafond boren.

 

De boormachine is  gebouwd met componenten van de hoogste kwaliteit om de zware industriële omstandigheden te weerstaan. Daarnaast is hij uitgerust met een overbelastingsschakelaar die de werkveiligheid garandeert en de levensduur verlengt, waardoor hij ideaal is voor intensief en regelmatig gebruik door professionals.

 

Gemakkelijk en veilig boren in metaal

GBM 50-2 is een netwerkapparaat dat zorgt voor een hoog werkcomfort. Het heeft veilige en comfortabele handgrepen, waardoor comfortabel boren mogelijk is met behoud van maximale controle. Het ontwerp van het apparaat is erg compact, waardoor het gemakkelijk op te bergen is. Het apparaat weegt 14,7 kg, wat maar liefst 56% minder is dan bij de vorige modellen (GBM 32-4, GBM 32), wat een hoge stabiliteit garandeert en tegelijkertijd mogelijke fouten tijdens het boren voorkomt.

 

 

De magneetboormachine GBM 50-2 is voorzien van een veiligheidsschakelaar die ervoor zorgt dat de boormachine direct stopt met werken zodra deze wordt losgelaten. Daarnaast beschikt het apparaat over een praktische onderhoudsindicator waarmee u het exacte moment van vervanging van de borstels in de motor weet en een overbelastingsindicator voor een lange levensduur.De Bosch magneetboormachine wordt geleverd met alle benodigde accessoires voor het werk. De set bevat onder andere booradapter, 3 inbussleutels (3mm, 4mm en 6mm), MT2 uitdrijver, verkleiningshuls (MT2 / MT1), geleidepen, veiligheidsgordel, koelmiddeltank en houder eraan, krukasgreep, evenals een transportkoffer.

 

 

Bosch GBM 50-2 - de belangrijkste kenmerken:

  • Uiterst comfortabele, duurzame en uiterst efficiënte boormachine voor het boren in metaal met kernboren
  • De kruislaserpointer maakt een snelle apparaatinstelling mogelijk
  • De motor van 1200 W biedt uitstekende prestaties, duurzaamheid en precisie
  • Het stroomuitschakelsysteem voorkomt het risico op elektrische schokken
  • Het geïntegreerde service-display met onderhoudsindicator en overbelastingsindicator zorgen voor een lange levensduur van het gereedschap
  • Snelheidsregeling zorgt voor precisie en accuratessede kracht van de magneet zorgt voor een optimale ondersteuning tijdens het boren
Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
* Verplichte velden
Voeg een opmerking toe