Bosch haakse slijper GWS 850 is zeer populair onder professionele en amateur ambachtslieden. De GWS 850 CE is een professioneel apparaat,  de blauwe kleur van de behuizing van het apparaat en de naam op het etiket ("Bosch Professional") geeft die informatie aan. Een groot voordeel van de GWS 850 CE haakse slijper is de toerental selectie. Dit wereld-beroemde bedrijf garandeert ons veiligheid en kwaliteit.

Kopen in Rotopino.nl

 

De slijpschijfdiameter op de GWS 850 CE is 125 mm. De motor met 850 W heeft een pantser wikkeling, die voor een lange levensduur van het apparaat zorgt. De GWS 850 CE wordt gekenmerkt door het - Constant Electronic - systeem . Dit is de volgende grote wonderbaarlijke eigenschap. Constant Electronic zorgt dat de slijpmachine niet wegglijdt bij het starten en tijdens het slijpen of snijden constante rotatiesnelheid van de schijf houdt. De keuze van het toerental van de haakse slijpmachine GWS 850 CE is een belangrijk argument voor de aankoop van GWS 850 CE haakse slijper. Regelbare snelheid van 2800 tot 11000 rpm zorgt ervoor dat de GWS 850 CE voor het slijpen en snijden van alle soorten materiaal gebruikt kan worden. De enige vereiste is het selecteren van de juiste accessoires. In de standaard uitrusting zijn: zijhandgreep, beschermkap, sleutel, klemschroef en instructies. De GWS 850 CE is licht van gewicht (1,9 kg), zijn aandrijfkop doet het werk, ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Werken met GWS 850 CE is aangenaam.
De GWS 850 CE is niet te zwaar en geschikt voor een aantal uur doorwerken, ook al voelt de machine heet aan. Voor zwaar werk worden meestal machines aangeschaft die twee keer zo duur kosten en zwaar zijn. De GWS 850 CE Professional van Bosch is ideaal voor professionals en hobbyisten. Dit is een standaard apparaat voor alle bouwwerkzaamheden. De garantiebepalingen verdrijven alle twijfels die je nog had bij de aankoop van de  GWS 850 CE.
De GWS 850 CE biedt een garantie van drie jaar fabrieksgarantie en service na het verstrijken van de garantietermijn. Dit betekent dat u lang en rustig gebruik kunt maken van de GWS 850 CE haakse slijper.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden