Elke doe-het-zelver is zeker het fenomeen van "verdwijnende" schroevendraaierbits tegengekomen. Kijk in uw gereedschapsets en je zou zien dat altijd een , twee of zelfs meer bits missen in de sets. Het merk Bosch heeft de oplossing zodat de bits altijd bij de hand zijn wanneer we ze nodig hebben. Bosch PSR Select is de eerste draadloze schroevendraaier waarmee u automatisch van bit kunt wisselen! Het rotatiemagazijn bevat de 12 meest gebruikte schroevendraaierbits - vanaf nu is werken puur plezier!

Kopen in Rotopino.nl
Accuschroevendraaier Bosch PSR Select
IN STOCK
1 st.
VERZENDING
LEVERING
6 dagen
83 incl. 21% BTW = € 14,41

Veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken

De uiterst moderne, kleine en efficiënte PSR Select-schroevendraaier is een waar technologisch werk dat verrast met innovatieve en functionele oplossingen. Het lichte en handige ontwerp en de lithium-ionvoeding maken het apparaat zeer comfortabel tijdens het werk en manoeuvreren het efficiënt. De schroevendraaier heeft een ingebouwde 3,6 V lithium-ionbatterij die geen geheugeneffect heeft en het niveau van zelfontlading is nihil. Dankzij deze oplossing is de schroevendraaier mobiel, wat het werken op moeilijk bereikbare plaatsen en zonder toegang tot netspanning vergemakkelijkt. De Bosch PSR Select draadloze schroevendraaier heeft een magazijn met twaalf snelwisselbits voor de meest gebruikte schroefsoorten tot een diameter van 5 mm, zodat gebruikers bijna elke schroef kunnen inschroeven. Het apparaat biedt flexibele bediening en is geschikt voor de meeste basistoepassingen in huis, tuin en garage.

 

Doordacht tot in het kleinste detail

Elk element van de schroevendraaier is op een speciale manier verfijnd om de gebruiker het grootste werkcomfort te bieden. Op de bovenkant van het lichaam is er een verlichte batterij-indicator voor eenvoudig aflezen bij tegenlicht. De batterij wordt opgeladen met de meegeleverde micro-USB-oplader. Volledig opgeladen, kan het apparaat ongeveer 90 schroeven erin schroeven. De Bosch PSR Select-schroevendraaier is ook uitgerust met een duidelijke draairichtingindicator. Bovenaan de behuizing bevinden zich twee pijlen die, afhankelijk van de achtergrondverlichting, informatie geven over de ingestelde parameters van het apparaat: verlichte pijl omhoog - schroeven, pijl omlaag - eruit schroeven. Op zijn beurt zorgt de geïntegreerde LED-diode onder de handgreep voor een optimale verlichting van de werkplek en de zachte softgrip-voering garandeert een veilige grip en werkveiligheid. Het bedieningsgemak wordt ook vergroot door een schakelaar die is aangepast voor gebruik met twee vingers.

 

EasySelect-systeem

Het belangrijkste voordeel van de draadloze schroevendraaier is het geïntegreerde bitmagazijn met het Bosch EasySelect-systeem.

Hiermee kunnen de bits van de schroevendraaier altijd bij de hand worden gehouden en is een snelle vervanging gegarandeerd. Dit systeem betekent dat schroefaccessoires niet verloren gaan en dat het gereedschap op elk moment gereed is voor gebruik. Door het magazijn te draaien, kunt u 1 van de 12 meest gebruikte schroevendraaierbits kiezen, en de verlichte zoeker maakt het gemakkelijk om de juiste te kiezen voor de taak. Om de tip te veranderen, schuift u gewoon de rode schakelaar naar achteren, draait u het magazijn totdat de gewenste tip zichtbaar is door de zoeker, duwt u de schakelaar weer naar voren en hij is klaar! De geselecteerde tip verschijnt in het handvat! Standaard bevat de set 12 standaardtips die op elk moment kunnen worden vervangen door nieuwe, wanneer ze versleten zijn of vervangen door andere die op maat zijn gemaakt voor individuele behoeften.

 

Technische gegevens: 

 

 • Voeding: batterij
 • Batterijspanning: 3.6V
 • Batterijcapaciteit: 1,5 Ah
 • Batterijtype: Lithiumion
 • Onbelast toerental: 210 tpm
 • Maximaal zacht / hard koppel: 3.5 / 4.5Nm
 • Maximale schroefdiameter: 5 mm
 • Oplaadtijd: 4 uur
 • Type handgreep: magnetische bithouder met zeskantschacht
 • Gewicht van de machine: 0,5 kg

 

Leveringsomvang:

 • 3.6V 1.5Ah batterij (ingebouwd apparaat)
 • Micro USB-kabel
 • Voedingseenheid
 • 12 standaard schroevendraaierbits - T10, T20, T25, H4, H5, PH0, PH1, PH2, PZ1, PZ2, S4, S6
 • Koffer

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Opmerking
 • Defraine danny 2020-05-12

  Ik ben op zoek achter een ladder voor accuschroevendraaier bosch psr select

Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden