Droomt u er ook van om het bruidspaar een origineel cadeau te geven? Dremel graveer is een werktuig waarmee je initialen in ieder glas kan graveren en ieder kristallen glas kan versieren.

Kopen in Rotopino.nl
Graveerpen Engraver Dremel F0130290JM
IN STOCK
3 st.
VERZENDING
LEVERING
6 dagen
36 incl. 21% BTW = € 6,25

 

Dremel® graveerpen  en wat heb ik nog meer nodig ?

Voor deze taak heeft u nodig een dremel graveer, hoog champagneglas en Swarovski kristallen nodig. Naast deze basiselementen zijn ook een diamantbit voor het graveren, een potlood, papier en tape onmisbaar. Als u alle items heeft kunt u aan de slag.


 

 

 

 

 

 

 

Letters graveren

De eerste stap is een geschikt sjabloon. Men moet eerst de letters tekenen of print het uit. Dan moet de sjabloon aan de binnenkant van het glas geplakt worden. De volgende stap is om de initialen te graveren met de Dremel graveer aan de buitenzijde van het glas.

                                    

Contouren maken

Wanneer u klaar bent met het graveren, kunt u de Dremel graveerpen wegzetten en verwijder het sjabloon uit het glas. Dan de contouren afwerken met de diamantbit. Op het werk creëert zich stof, dus het is aangeraden om het regelmatig weg te blazen . Gebruik een veiligheidsbril die u tegen het slijpstof beschermd en voor meer comfort zorgt.

                                  

Versierrand en kristallen

Dit prachtige geschenk is bijna klaar. Men moet alleen nog een ovale vorm uitsnijden of knippen en aan de binnenkant vastplakken. Dit sjabloon dient als versierrand, deze omrand de initialen. Deze versierrand graveert men op dezelfde manier als de initialen. Als laatste moet men alleen nog de Swarovski kristallen op het glas plakken en het originele cadeau is klaar. De jonggehuwden zullen zeker blij zijn.

 

                                   Maak u vertrouwd met de Dremel graveerpen

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden