Griezelige flessenkoeler Coole kalebas Met de pompoen-flessenkoeler krijgt uw partykamer een echt griezelige sfeer.

Frankenstein, Dracula en Darth Vader verheugen zich allemaal op uw griezelige halloween-party! Met de pompoen-flessenkoeler creëert u nu een echt griezelige sfeer voor uw partykamer. In plaats van kaarslicht geeft deze pompoen gekoelde drankjes af en verfrist als praktische party-gimmick uw spookachtige gasten. Een absolute blikvanger, binnen een uur klaar om te koelen!

 

Benodigde elektrische gereedschappen:

  • Reciprozaag bijv.: Bosch PSA 18 LI
  • Accuschroefboormachine (met gatzaag-opzetstuk - pas diameter aan de grootte van de flessen aan; hier 6 cm) bijv.: Bosch PSR Easy LI

Benodigde materialen:

  • Grote pompoen
  • Kom
  • Ijsblokjes

 

STAP 1

Pompoen doorzagen

 

Voor de eerste stap zaagt u de pompoen doormidden. Dat lukt heel goed met de reciprozaag PSA 18 Li van Bosch. Hol daarna de pompoen uit.

 

STAP 2

Gaten boren

 


Griezelige fratsen zijn er genoeg op de halloween-party, daarom krijgt de pompoen vandaag een ander uiterlijk: Boor in de bovenste helft van de pompoen passende gaten voor de flessen: bijvoorbeeld met de accuschroefboormachine PSR Easy Li en een passend gatzaag-opzetstuk.

 

STAP 3

Pompoen vullen

 

Zet in de onderste helft van de pompoen een kom met ijsblokjes. Zet dan het pompoendeksel erop, vul de gaten met flessen en geniet van griezeldrankjes die bij de halloween-party passen.

 

STAP 4

Tip!

 


 

Wilt u de flessen drank nog de juiste facelift voor Halloween geven? Download dan gewoon de thema-etiketten op de internetpagina van Bosch, druk deze af op zelfklevend etiketpapier en knip ze uit. Week de oude etiketten met water van de flessen en plak de nieuwe erop. Deze drankjes vallen zelfs bij zombies en bloedzuigers in de smaak!

Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden