De afkort-/verstekzaag is een tool die wordt gebruikt voor precisie houtbewerking. Vandaag willen we twee modellen presenteren: de MLS100 Makita en de Metabo KGS216M

Makita MLS100 – Afkort-/verstekzaag voor de veeleisende gebruiker

De ontwerpers van deze afkort-/verstekzaag garanderen zijn stabiliteit en precisie. De Makita MLS100 is een instrument dat een nauwkeurige zaagsnedes garandeert. Het heeft een 9-voudig verstelbare draaitafel waarmee het werk met een hoek of horizontaal werken geen problem oplevert. Daarnaast biedt het een gebruiksvriendelijke knelhendel die de gebruiker bij het ​​instellen van een juiste hoek helpt. De Makita MLS100 is ook uitgerust met solide en duidelijk afleesbare instelschalen.

 

Afkort-/verstekzaag die een gemakkelijke bediening heeft.
De Makita MLS100
 heeft vele innovatieve technologieën. Voor het gebruiksgemak zorgt de gemakkelijke toegang tot de borstels en motorrem. De stofzak zorgt voor een stofvrije werkplek. Vergrendeling en handige draaggreep zorgen voor een eenvoudig transport. Het is ook mogelijk een afzuigapparaat te gebruiken ipv de stofzak. De Makita MLS100 heeft een uitgebreid accessoires pakket. Het biedt een stofzak, een sleutel, een schroef klem, afstelhoek en 2 stuks tafelverbreders voor extra ondersteuning.

 

Wat ook belangrijk is

De Makita MLS100 is natuurlijk niet perfect. De vergrendeling van de zaagblad beschermer klemt. Als we dikkere elementen onder een hoel willen zagen, hangt de beschemkap op het werkstuk. Totdat de eerste snede is gedaan treed er wrijving op tussen het zaagblad en de beschemkap.

 

Metabo KGS216M – universele en precisie afkort/verstekzaag

De Metabo KGS216M is een Afkort/verstekzaag , die geschikt is voor het zagen van hout, kunststof en laminaat. Dankzij de metalen diepte begrenzer kunt u de kenmerken bepalen. De geleiderail zorgt voor lange zaagsnedes, terwijl de lengte begrenzer voor een betere afstelling zorgt. Bovendien wordt de matkering rood gemarkeert, de gebruiker kan daardoor het functioneren van de machine beter controleren. Voor meer precisie zorgt de zaagtafel die uit spuitgietaluminium bestaat. De tafelverbreders worden traploos terug geschoven en beschikken over een afstelvlak en lengte begrenzer. Bovendien bied de Metabo KGS216M tafel hoek controle en spindel slot voor gemakkelijke bladvervanging.

 

Bedieningscomfort

De Metabo KGS216M is geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. Het beschikt over een anti slip handgreep, die een vaste grip garandeert. Daarnaast biedt het een goede zichtbaarheid, de gebruiker ziet alle schalen van de werkstand, de laser verlicht precies de snijlijn. Het toestel is ook uitgerust met hoogteverstelling en een handgreep vergemakkelijkt de verticale en horizontale bevestigingselementen. Voor het effectieve werk biedt de stofzak, een de stofvrije werkplek. Het enige nadeel is de rits aan de stofzak.

 

MLS100 en KGS216M technische gegevens

MLS100: Vermogen: 1500 W, Onbelast toerental: 4200 rpm, Zaagbladdiameter: 255 mm, Kabellengte: 2,5 m, Gewicht: 14,7 kg, Afmetingen: 610x485x515 mm

KGS216M: Vermogen: 1500 W, Onbelast toerental: 5000 rpm, Zaagbreedte bij 90º 305 mm en bij 45º 205 mm, Zaagdiepte bij 90º 65 mm en bij 45º 36 mm, Zaagbladdiameter: 216x30 mm, Tafelafmetingen: 700x364 mm, Gewicht: 14 kg.

 

Samenvatting

Vandaag wilden we u twee afkort-/verstekzaag Makita MLS100 en Metabo KGS216M voorstellen. De Makita MLS100 garandeert langer werk en biedt een robuuste constructie, handige handgrepen voor eenvoudig transport en afzuigsysteem voor schoon werk. De Metabo KGS216M heeft LED-verlichting, geleiderail voor nauwkeurig snijden en leen aser die de zaaglijn toont.

Afkort/verstekzaag

Maak bij Rotopino.nl de keuze uit het aanbod van afkort-/verstekzagen

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden