Uw tuin water geven gaat moeiteloos, slang pakken, uitrollen op de juiste lengte en u kunt beginnen. Met de Gardena wandslanghaspel gaat het nog sneller en makkelijker. Voor iedere bewaterings opgave geschikt. Zowel oprollen als afrollen is gemakkelijk en gaat zeer snel. Geen knopen, verdraaiingen of knikken meer in de slang, niet meer struikelen omdat de slang weer rond slingert. U kunt nu snel aan de slag. De wandslanghaspel is zeer praktisch voor het gebruik en uw slang is altijd opgeruimd. In de winter is deze Gardena wandslanghaspel makkelijk te verwijderen, en dankzij het handvat makkelijk te vervoeren. Bewaard u deze slanghaspel wel in een vorstvrije ruimte, dit in verband met vorstschade.

 

Koop bij Rotopino.nl

De GARDENA Comfort wandslanghaspel 25 roll-up maakt de dagelijkse werkzaamheden in de tuin makkelijker en eenvoudiger. Vor het uitrekken van de slang hoeft men geen kracht te zetten. De handen blijven schoon bij het uitrekken of opruimen van de slang. Deze praktische wandslanghaspel van Gardena is eenvoudig te monteren aan de muur.

Hieronder zijn beschreven de belangrijkste voordelen van de GARDENA Comfort wandslanghaspel 25 roll-up

  • Flexibele inzet en eenvoudiger transport

  • De slang is altijd gelijk klaar voor gebruik

  • De 15 mtr lange tuinslang is bliksemsnel in de gewenste lengte inzetbaar, waar ook in de tuin.

  • Als u de aansluiting van de waterkraan heeft gehaald, steekt u de snelkoppeling in de druppelstop, dit voorkomt druppelen uit de slang bij transport of na het water geven van de tuin.

De Gardena accessoires zijn niet alleen makkelijk te monteren, maar zijn ook makkelijk in gebruik. Met een GARDENA bewaterings systeem wordt uw tuin eenvoudig besproeidt, of u nu thuis bent of niet. Vooral in vakanties is dit de uitkomst om de tuin te besproeien zonder iemand te moeten belasten met deze werkzaamheden. De Gardena bewateringssystemen genieten een grote populariteit onder onze klanten.

In ons assortiment van GARDENA vind u niet alleen de wandslanghaspel 25 roll-up, maar ook andere type wandslanghaspels, zoals de wandslanghaspel 35 roll-up automatic comfort, wandslanghaspel 35 roll-up automatic Li-Ion en de wandslanghaspel 15 roll-up automatic comfort

In ons uitgebreide assortiment van GARDENA vindt u ook:

Vergelijkbare produkten bij Rotopino.nl:

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden