Op zoek naar een haakse slijper? Maar je weet niet wat te kiezen? Bekijk de voordelen van de haakse slijper Dedra DED7951.

Toepassing:

De haakse slijper DED7951 van Dedra is geschikt voor het snijden, slijpen en polijsten van metalen, bouwmaterialen (bijv. tegels, stenen) en hout. Dit model is bijzonder geschikt voor de doe het zelver, maar kan ook dienen als een zogenaamde "helper" voor de professional. 
Bekijk al het gereedschap van Dedra bij Rotopino.nl

Voordelen:

De haakse slijper Dedra DED7951 is gemaakt van hoogwaardige materialen en is erg handig. Zijn voordelen omvatten de extra handgreep die kan worden bevestigd in 3 standen. De beschermkap kan worden aangepast aan de specifieke functie-eisen. Dit model heeft ook een lange kabel die gemakkelijk manoeuvreren mogelijk maakt. De schakelaar lig dicht bij de hand, zodat het in- en uitschakelen is gemakkelijk en veilig voor de gebruiker.Hoe is het werken met de Haakse slijper Dedra DED7951?

De werking van de haakse slijper Dedra DED7951 is zeer intuïtief. Het is een typische haase slijper - er is geen extra training vereist om er mee te werken. De vaste beschermkap garandeert de veiligheid tijdens het gebruik. De gebruiker heeft volledige controle over het apparaat. De haakse slijper Dedra DED7951 is uitgerust met een robuuste motor, die een probleemloze werking garandeert.Gebruikers benadrukken: deze haakse slijper komt goed uit de bus als het gaat om doorslijpen van tegels of doorslijpen van metalen buizen.

 

Lees ook: Haakse slijper: 115 of 125


Kleine nadelen:

In principe heeft de Dedra haakse slijper de tests goed doorstaan. Maar hij heeft ook kleine nadelen. Dit model heeft geen regelbare snelheid. Maar dit is ook niet haalbaar in deze prijsklasse. Andere Model 125mm onderscheiden zich door een gering gewicht - dit is hier niet het geval. Maar dit betekent niet dat het werk wordt bemoeilijkt.Samenvatting:

Gebruikers geven aan een eerlijke prijs-kwaliteit-prestatieverhouding. De levering van het toestel is compleet en bestaat uit een nokkensleutel, zij-handgreep, een slijpschijf en beschermkap.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden