De firma Bosch heeft haar producten uitgebreid met de nieuwste technologieën. Bosch heeft de nieuwe laserafstandsmeter PLR 30C en PLR50C toegevoegd. Bij deze laserafstandsmeter worden de metingen snel en eenvoudig uitgevoerd. De meetresultaten kunnen gemakkelijk worden gedocumenteerd via Bluetooth met de Bosch App PLR measure&go.

Voor wie is deze laserafstandsmeter op de markt gebracht?

De laser afstandsmeter Bosch PRL30C en PRL50C is bedoeld voor de doe het zelver. Elke ambachtsman en doe het zelver kan nu nauwkeurige metingen doen, het vergemakkelijkt bijvoorbeeld een kast montage voor in de keuken. Het ophangen van planken op dezelfde hoogtes en afstanden.

Innovatieve oplossingen:

Zowel de PLR30C en PLR50C zijn uitgerust met een hoogwaardige kleurendisplay en touchscreen. Dit is een innovatieve oplossing die eenvoudige bediening garandeert. De werking lijkt op die van een mobiele telefoons. De meetresultaten kunnen worden opgeslagen op een smartphone of tablet. Dit is vooral handig als men de metingen wil analyseren op een later tijdstip.Alle laser afstandsmeter op Rotopino.nl


Metingen!

Het komt neer op slechts één woord dat de apparatuur van Bosch PLR en PLR 50C 30C treffend beschrijft: namelijk functionaliteit. De laserafstandsmeter is in staat diverse metingen uit te voeren: zoals eenvoudige bepaling van lengtes, oppervlaktes en volumes, en optellen en aftrekken van de meetresultaten. Met de laserafstandsmeter Bosch PRL30C kan worden gemeten vanaf de voorzijde alsmede de achterzijde.

De laser afstandsmeter PRL50C is uitgebreid met een extra functie, namelijk de stelling van Pythagoras. En je kan metingen doen tot een afstand van 50 meter. Hij heeft 3 functies voor het meten: voorkant, achterkant, en aanslag plaat. De geïntegreerde neigings- sensor maakt een nauwkeurige meting mogelijk van neiging en nivellering van de objecten


Veelzijdige opties:

De laser afstandsmeter Bosch PRL30C en PRL50C zijn veelzijdig. Ze bieden een zeer praktische oplossing. U heeft deze altijd bij de hand en u kunt de laserafstandsmeter altijd gebruiken als dat nodig is.


Samenvatting:

1. Comfortabel vastleggen van meetresultaten via Bluetooth® met de Bosch app PLR measure&go

2. Eenvoudige bepaling van lengte, oppervlakte en volume dankzij de geïntegreerde meetfuncties

3. Nauwkeurige meting van afstanden met lasertechnologie

4. Compacte machine ontwerp - Past in iedere broekzak of jas

5. Intuïtief bedieningsconcept met touchscreen en hoogwaardig kleurendisplay

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
* Verplichte velden
Voeg een opmerking toe