De excenterschuurmachine heeft een cirkelvormige vlakke zool met een veerkrachtige laag, waarop schuurpapier kan worden bevestigd. De zool zit met een excentriek gemonteerd op de as van de motor, waardoor een snel draaiende beweging ontstaat in combinatie met een excentrische beweging. De machine is geschikt voor snel en grof schuurwerk. De excenterschuurmachines bieden een breed scala van toepassingen dankzij de vibratie en rotatie. Voor perfecte resultaten, is er genoeg keus om een geschikt model te kiezen.

De Makita excenterschuurmachine is een professioneel apparaat, dat wordt gekenmerkt door hoge prestaties. Het is gemaakt voor effectief verwijderen van materiaal, precies dchuren, en oppervlakte-afwerking. De BO6040G Makita schuurmachine is uitgerust met volledige elektronica voor constante snelheid, een met rubberen bedekte tandwielkast zorgt voor een groter gebruiksgemak en een schuurzool die met een rem is uitgevoerd. En met een draaiknop instelbare schuursnelheid met behoud van kracht. Als het gaat om de specificaties, ziet het er zo uit: vermogen: 750 W, onbelast toerental: 1600-5800 rpm, diameter schuurbeweging: 5,5 mm, diameter schuurschijf: 150 mm, schuurpapier: met klittenband (Velcro), kabellengte 2,5 mtr, gewicht: 2,7 kg. 

 

 

 

 

 

Accu-excenterschuurmachine Makita BBO180Z

De accu-excenterschuurmachine Makita BBO180Z is geschikt voor het werken op oneffen en ruwe oppervlakken. De machine is voorzien van 3-voudige instelbare elektronische snelheidsregeling en aan te passen op het type werkstuk , ergonomische draaiknop voor gemakkelijke snelheidsaanpassing, comfortabele grip voor eenvoudige bediening en gemakkelijk schuurpapier verwisselen met klittenband. De makita schuurmachine ligt perfect in de hand om maximaal comfort te bieden en minder vermoeidheid. De accu-excenterschuurmachine BBO180Z kan ook worden aangesloten op een externe afzuiging, die een schone werkplek garandeert. De specificaties zijn als volgt weergegeven: onbelast toerental: 7000/9500/11000 rpm, aantal schuurbwegeingen: 14000/19000/22000 p/m, diametr schuurbeweging: 2,8 mm, diameter schuurschijf: 125 mm, Schuurpapier: 125 mm, gewicht: 1,7 kg, Compatibel met Li-Ion batterij 1830 (18 V/3.0 Ah). 

 

 

 

 

 

 

Excenterschuurmachine Skil 7405AA

De Skil 7405AA excenterschuurmachine is een machine die bekend staat voor zijnhoge prestaties. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het polijsten van vlakke en gebogen oppervlakken. De Skil excenterschuurmachine 7405AA heeft tal van innovatieve technologieën zoals een schuurschijfrem voor fijn slijpen zonder krassen, ingebouwde stofafzuiging met stofzak voor optimaal gebruik, vergrendelknop voor continu werk, lage trillingen en laag geluidsniveau voor meer gebruiksgemak, zijhandgreep voor tweehandige bediening. Zijn ook niet onaanzienlijke technische gegevens van het gereedschap: vermogen: 380 W Onbelast aantal schuurbewegingen: 11.000 p/m, diameter schuurschijf: 125 mm, gewicht: 2,2 kg. Bij de levering zitten ook drie schuurschijven en stofzak. 

 

 

 

 

Excenterschuurmachine Bosch GEX 125-1 AE

De Bosch GEX 125-1 AE Excenterschuurmachiner heeft dankzij de constructie drie softgripvlakken voor variabele greepposities en dus minder vermoeiend werken in alle posities. Daarnaast heeft hij snelheid voorselectie om aangepast aan het materiaal te kunnen werken , micro-filtratie systeem voor schoon werk, klittenbandsluiting voor snelle schuurpapier vervanging en een schijfrem voorkomt beschadiging van het werkstuk. De Bosch GEX 125-1 AE excenterschuurmachine is trillings- en geluidsarm. Zijn ook niet onaanzienlijke technische gegevens: vermogen: 250 W, onbelast toerental: 7500-12000 rpm, Excentriciteit: 1,25 mm, schuurbeweging: 2.5 mm, diameter schuurschijf: 125 mm, gewicht: 1,3 kg.  

 

 

 

 

 

Excenterschuurmachine Einhell BT-RS 420 E

Het volgende model, dat wordt aanbevolen, is de excenterschuurmachine Einhell BT-RS 420 E. Deze machine wordt aanbevolen voor de doehetzelver. Dit model heeft in een handomdraai het schuurpapier gewisseld dankzij het gemakkelijke schuurpapier wisselsysteem. Langere levensduur door perfecte lagerafdichting van de kogelagers. Verder is het uitgerust met een snelheidsregeling, een ingebouwd stoafzuigsysteem met stofzak en adapter en een extra handgreep. De Einhell BT-RS 420 E excenterschuurmachine biedt: De technische gegevens zijn: vermogen: 420 W onbelast toerental: 6000-12000 rpm, schijfdiameter: 125 mm, gewicht: 2.55 kg.

 

 

 

Koop uw excenterschuurmachine bij Rotopino.nl

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden