De cirkelzagen is voor het zagen in hout, beton, aluminium en keramiek. Ze worden voornamelijk gebruikt op een bouwplaats, in de werkplaats van een timmerman of thuis. Een elektrische cirkelzaag is ideaal om plaatmateriaal snel en perfect recht te zagen. Wilt u er een aanschaffen, selecteer dan het juiste model.

Handcirkelzaag Bosch GKS 190

De Bosch GKS 190 cirkelzaag is ideaal voor het zagen in zacht hout (spar, den), hardhout (eik), multiplex en spaanplaat

Hij beschikt over een asvergrendeling, veiligheidsrem en motor met contant toerental. Daarnaast wordt het gekenmerkt door een stille werking, goed zicht op de zaaglijn en dubbelzijdig mes . Ook het vermelden waard is: dat het mes is verborgen onder de metalen behuizingen . Aan de achterkant van de behuizing zit een opening voor de stofzuigadapter.. de inzet van de aanbevolen grondplaat zorgt ook voor een langere levensduur. Belangrijk zijn ook de technische gegevens van de machine: Vermogen: 1400 W, Onbelast toerental: 5500 rpm, max. zaagdiep bij 0°/45°: 70/50 mm, max. diameter zaagblad: 190 mm, Asgat diameter: 30 mm, Gewicht: 4 kg.

 

 

 

Handcirkelzaag Makita 5704RK

De cirkelzaag Makita 5704RK is een machine die geschikt is voor het zagen van diverse materialen zoals hout of metaal. Hij is met een robuuste grondplaat met stabiele diepteinstelling uitgevoerd, wat een zuivere zaagsnede geeft. Ook heeft de machine een zijhandgreep wat voor een makkelijke grip en bedieniening zorgt. Er is ook de mogelijkheid voor het aansluiten van een stofafzuiging, wat een schone werkplek garandeert. Deze ergonomische en kleine cirkelzaag is ook geschikt voor de professional. Nog meer voordelen zijn: zeer weinig trillingen, compact en stiller dan de meeste handcirkelzagen van dit formaat. De technische gegevens zijn: opgenomen vermogen: 1200 W, Onbelast toerental: 4900 rpm, max. Zaagdiepte bij 45°/90°: 46/66 mm, Diameter zaagblad: 190 mm Diameter asgat: 30 mm, Kabellengte: 2,5 mtr, Gewicht: 4,6 kg.

 

 

 

 

Handcirkelzaag Skil Masters 5885MA

De cirkelzaag Skil Masters 5885MA zorgt voor snel en nauwkeurig zagen dankzij een hoog koppel en hoge snelheid. Verder is het uitgerust met vele innovatieve technologieën, zoals asvergrendeling, veiligheidsschakelaar, kogellagers, conische tandwielen, aluminium behuizing, zachte handgreep en ventilator, die een voor goede zichtbaarheid van de zaaglijn zorgt. Inbegrepen bij deze cirkelzaag krijg je een breedtegeleider, carbide zaagblad, moersleutel en canvas tas. Zijn ook niet onaanzienlijke technische gegevens van het apparaat,: Vermogen: 2000W, Onbelast toerental: 5000 rpm, Zaagdiepte bij 45°/90°: 65/85 mm Zaagblad diameter: 235 mm, Asgat: 30 mm, Gewicht: 7,9 kg.

 

 

 

 

Handcirkelzaag Hitachi C9U2

De cirkelzaag Hitachi C9U2 is een ergonomische, lichtgewicht apparaat, dat wordt gekenmerkt door een krachtige en overbelastingbeveiligde motor, laag geluidsniveau en goed geprofileerd handvat. Het is geschikt voor het werken met een externe stofafzuiging door de geïntegreerde stofzuigadapter die een schone werkomgeving garandeert. Harde voetplaat van geperst alumium. Ook belangrijk zijn de technische specificaties: Vermogen: 2000 W, Toerental: 5500 rpm, Diameter zaagblad: 235 mm, Diameter asgat: 30 mm, max. Zaagdiepte bij 45°/90° :65/86 mm, totale lengte: 397 mm, gewicht: 6,8 kg.

 

 

 

 

 

Handcirkelzaag Dedra DED7924

De cirkelzaag DED7924 Dedra is een machine die wordt gebruikt voor het zagen van hout. Het is bijzonder geschikt voor langs, dwars-en verstekzaag in hout. Daarnaast biedt het een mechanische spaanafvoer, die schoon werk garandeert. Een ander voordeel is lage prijs en de goede eigenschappen van deze machine, zoals: Vermogen: 1400 W, Onbelast toerental: 4500 rpm Diameter zaagblad: 185 mm Diameter asgat:. 20 mm, Zaagdiepte bij 45 °: 32 mm, Max. zaagdiepte: 65 mm. Gewicht: 5.4 kg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koop uw handcirkelzaag bij Rotopino.NL

 

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden