Het is tijd voor de herfst schoonmaak. Weet je niet zeker wat voor hogedrukreiniger je moet kopen? Controleer de nieuwe hogedrukreiniger van Skil. Dit model is ideaal voor het reinigen van zowel schoonmaakwerkzaamheden in de tuin als wel het huis.

Voor wie?

Deze nieuwe hogedrukreiniger biedt een perfecte oplossing voor diegenen die op zoek zijn naar een betrouwbare hogedrukreiniger.

De Skil 0761AA wordt gekenmerkt door een laag gewicht. Het is uitgerust met een 1400 watt motor. Deze tool kan zonder problemen terras, gereedschap, auto's en tuinmeubilair reinigen .

Bekijk alle hogedrukreinigers!

 

Voordelen: Krachtige motor en een geheel aluminium pomp

Het grootste voordeel is de volledig aluminium pomp met een maximale druk van 105 bar. Dit garandeert een lange levensduur van het apparaat. Skil 0791 is uitgerust met een 5 meter lange netkabel en 5 meter slang. Dit garandeert een grote werkruimte en zorgt voor meer mobiliteit.

 

De hogedrukreiniger Skil 0791 heeft een compact design en exclusieve storage oplossing 'Easy Storage'. De accessoires, zoals stroomkabel, waterslang en jet lans kan worden bevestigd aan de hogedrukreiniger en dankzij het 'EASY STORAGE' blijft alles netjes en opgeruimd.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden