De benzine bosmaaier is een praktisch en ergonomische machine, die werken mogelijk maakt op moeilijk bereikbare plaatsen. Het juiste gereedschap zorgt voor een goede verzorging van uw gazon. Welke bosmaaier is een bijzondere aanbeveling waard? De eerste belangrijke factor is uiteraard de grootte en soort oppervlakte. Ook niet onbelangrijk is het soort werk, bijvoorbeeld grasmaaien, knippen van struiken of maaien van het onkruid. Selecteer een machine met voldoende capaciteit en geschikte handvat en uitgebreide standaarduitrusting.

Benzine bosmaaier Makita EBH341U

De benzine bosmaaier Makita EBH341U is een professionele machine, dat zich door een hoog vermogen en manouvreerbaarheid kenmerkt. Daardoor is het mogelijk om op moeilijk toegangbare plaatsen te komen. De EBH341U beschikt over een 4-takt-motor en schoudergordel die het werken op hobbelige en heuvelachtige terreinen comfortabel en minder zwaar maakt. In de levering zit een 4-tands mes, schoudergordel, sleutelset, en een beschermkap. De technische gegevens zijn als volgt: vermogen: 1,07 kW/1,45 Pk, motorinhoud: 33,5 cm3, benzinetank: 0,65 l, gewicht: 7,5 kg.   

 

 

 

 

 

Benzine Bosmaaier Hecht 144 BTS

De benzine bosmaaier Hecht 144 BTS is meer geschikt voor werk aan de kanten en wanden als wel onder bomen en struiken. De hecht wordt aangedreven door een 2-takt-motor. Ook is de machine met een 3-tands mes uitgerust, die hoog, verdort en houtachtig gras makkelijk maait . De Hecht 144 BTS biedt bij de levering een draadsnijkop, mes en een schoudergordel.De technische gegevens zijn als volgt: vermogen: 2 Kw, motorinhoud: 42,7 cm3, snijbreedte: 41 cm, Gewicht: 6,6 kg.

 

 

 

 

 

Benzine bosmaaier Hitachi CG22EADNM

De benzine bosmaaier Hitachi CG22EADNM is een multi veelzijdige machine. Het is genoeg om de bijbehorende accessoires te kopen en dan kan de CG22EADNM veelzijdig ingezet worden, bijvoorbeeld met de heggenschaar, de grondfrees, de kettingzaag, of met een verlengstuk voor de kettingzaag, enz. De Benzine bosmaaier Hitachi CG22EADNM beschikt over een Pure Fire milieuvriendelijke motor, die het benzineverbruik met 40% reduceert. Het S-Start-System reduceert daarintegen de kracht die voor de aanloop nodig is. De technische gegevens zijn als volgt: vermogen: 0,62 kW, motorinhoud: 21,1 cm3, benzinetank: 0,45 L, gewicht: 4,4 kg.

 

 

 

 

Benzine bosmaaier HECHT 152

Opmerkelijk is ook de benzine bosmaaier HECHT 152, die ook met werk aan de randen en kanten het best zijn werk doet. De machine zorgt voor effectief maaien onder struiken en bomen als ook langs randen en kanten. De HECHT 152 beschikt over een 2-takt-motor. Ook is die uitgerust met een 3-tands mes die ook hoog, verdort en houtachtig gras makkelijk maait. In de levering zit bovendien ook een draadkop en een schoudergordel. De technische gegevens zijn als volgt: vermogen: 2,6 Pk, motorinhoud: 51,7 cm3, benzinetank: 0,45 l, Gewicht: 7 kg.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden