Tijd voor de voorjaarsschoonmaak - we hebben een nieuwe draadloze stofzuiger, namelijk de Bosch PAS 18 LI. Het apparaat is handig, compact, draagbaar en veelzijdig. Een onmisbare hulp - dankzij zijn compacte formaat en toebehoren geschikt voor diverse toepassingen, snel en gemakkelijk schoonmaken van alle hoeken en gaten in uw huis en/of auto.

Kopen in Rotopino.nl

De nieuwe draadloze stofzuiger van Bosch de PAS 18 LI weegt net iets meer dan 1 kg en gebruik van een netspanningskabel is niet meer nodig, dus het gebruik van deze machine is erg handig. De stofzuiger gebruik je niet alleen voor bij het klussen, zoals boren of schuren, maar is ook geschikt voor andere werkzaamheden.

Als je snel even de vuile vloer of aanrecht wilt opruimen, hoeft u niet meer de traditionele stofzuiger te pakken. Maar pak gewoon de lichte en kleine PAS 18 LI accu stofzuiger.

De vervangbare accessoires zullen u helpen om zorgvuldig te kunnen afstoffen van verschillende oppervlakken, en zelfs de meest ontoegankelijke plaatsen. Met de praktische verlengbuis kunt u snel de vloer stofzuigen, en met het spleetmondstuk is het reinigen van sleuven nu gemakkelijk en snel te doen.

Met het borstelmondstuk maak je stoffen meubels schoon en voor de auto kan je ze alledrie gebruiken. Vooral het spleetmondstuk is ontzettend makkelijk voor in de auto, al die randjes waar je net niet bij kan en nu wel. Het word zelfs leuk om de auto te doen.


Bosch stofzuiger PAS 18 LI is uitgerust met een gemakkelijk te reinigen stofopvangbak en filter, die effectief het vuil absorbeert . De softgrip, waardoor de stofzuiger comfortabel in de hand ligt en gemakkelijk te manoeuvreren is.


PAS 18 LI is een onderdeel van de "Power4All" dat is een modern en uitgebreid systeem voor de groene gereedschaplijn van Bosch. Voor alle tools van het systeem (met inbegrip van de decoupeerzaag, schuurmachines en boormachines) is de overeenkomst een 18V batterij, die gemakkelijk en snel kan worden gewisseld van het ene apparaat naar het andere. Bovendien zorgt deze oplossing voor besparingen op het huishoudbudget - je koopt een tool systeem "Power4All" uitgerust met een batterij, en u kunt de andere kopen zonder accu, dat scheelt behoorlijk in de prijs. Op deze manier zul je niet alleen geld overhouden maar ook ruimte, je hoeft niet meer verschillende type batterijen en opladers te verzamelen. Alleen deze set beschikt over alles wat je nodig hebt!

Bekijk al onze accu stofzuigers op onze site.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden