MAKITA JS3200 PLAATSCHAAR

De Makita JS3200 plaatschaar is een van de meest krachtigste plaatscharen met een capaciteit van 3,2 mm in staal. Slijpen van de messen is overbodig door de 4 zijden te gebruiken schaarmessen. De Makita JS3200 plaatschaar heeft een robuuste constructie voor langdurig gebruik. Deze machine is zeer geschikt voor het zwaardere werk. De plaatschaar heeft een precies ingesteld mes.

MAKITA JN3200 KNABBELSCHAAR

De MAKITA JN3200 KNABBELSCHAAR is ideaal voor het snijden van staalplaat, golfplaat en profielplaat. Zware uitvoering knabbelschaar met een capaciteit van een maximale capaciteit 3,2 mm in staal. Toegestane knipdikte kan gecontroleerd worden door meetsleuf. De spanen worden naar beneden afgevoerd. Eenvoudig te bedienen met één hand.

MAKITA JN1601 KNABBELSCHAAR

Makita JN1601 is een lichte knabbelschaar met een maximale capaciteit van 1,6 mm in staal. De Makita JN1601 knabbelschaar is ideaal voor het snijden van staalplaat, golfplaat en profielplaat. De knabbelschaar heeft een 360° draaibare, traploze verstelbare matrijs. Eenvoudige vervanging van stempel en matrijs. Toegestane knipdikte kan gecontroleerd worden door meetsleuf.

MAKITA TW1000 SLAGMOERSLEUTEL

Makita TW1000 is een slagmoersleutel met een maximum aandraaimoment van 1000 Nm. Makita TW1000 slagmoersleutel heeft een links- en rechtsloop. Handige tuimelschakelaar voor het snel wisselen van de draairichting. Verschillende rubberen beschermingen tegen beschadiging of schade. Softgrip voor betere grip op de machine.

MAKITA TW0350 SLAGMOERSLEUTEL

Middelzware slagmoersleutel. Makita TW0350 slagmoersleutel heeft een hoog aandraaimoment. Slagmechanisme met aluminium behuizing. Makita TW0350 slagmoersleutel  heeft een links- en rechtsloop. Snelle wissel van links- en rechtsom draaien door handige tuimelschakelaar. Werktuigopname 1/2". Gordelklem voor links- en rechtshandigen

MAKITA TW0200 SLAGMOERSLEUTEL

Middelzware slagmoersleutel met een aandraaimoment van 200 Nm Makita TW0200 slagmoersleutel heeft een hoog aandraaimoment Optimale duurzaamheid door aluminium behuizing van slagmechanisme Makita TW0200 slagmoersleutel heeft links-/rechtsloop Variabele elektrische toerenregeling Gemakkelijk vast- en losdraaien van bouten en moeren

MAKITA 6953 SLAGMOERSLEUTEL

Makita 6953 slagmoersleutel is een elektronische slagmoersleutel met een hoog vast koppel Een lichte handige slagmoersleutel Makita 6953 slagmoersleutel heeft een ergonomische softgrip. Ideale machine voor het vast- en losmaken van bouten en moeren. Een zeer duurzame machine door aluminium tandwiel- en slaghuis

MAKITA 6906 SLAGMOERSLEUTEL

Zware slagmoersleutel met een max. aandraaimoment van 600 Nm. Dankzij zijhandgreep optimale controle over het aandraaimoment. Optimale duurzaamheid door aluninium behuizing van het slagmechanisme. Eenvoudige links/rechts bediening door handige tuimelschakelaar. Gemakkelijke machine voor het vast- en losdraaien van bouten en moeren. Rubberen buffer aan de voorkant van de machine, wat schade voorkomt.  

MAKITA 6905H SLAGMOERSLEUTEL

Middelgrootte slagmoersleutel met een max. aandraaimoment van 300 Nm. Optimale duurzaamheid door aluninium behuizing van het slagmechanisme. Eenvoudige links/rechts bediening door handige tuimelschakelaar. Gemakkelijke machine voor het vast- en losdraaien van bouten en moeren. Rubberen buffer aan de voorkant van de machine, wat schade voorkomt.

MAKITA 6905B SLAGMOERSLEUTEL

Middelzware slagmoersleutel met een max. aandraaimoment van 300 Nm. Optimale duurzaamheid door aluminium behuizing van het slagmechanisme. Eenvoudige links/rechts bediening dankzij tuimelschakelaar. Gemakkelijke machine voor het vast- en losdraaien van bouten en moeren. Rubberen buffer aan de voorkant van de machine, wat schade voorkomt.
Pagina 1 Van 2