DE HAL OPSIEREN

De hal is het visitekaartje van uw huis maar hier wordt toch vaak minder aandacht aan besteed. Geef je lobby een facelift en trakteer deze op een apart kapstok ontwerp met ondersteboven aangebrachte kleerhangers. U kunt deze houten kapstok in een paar stappen maken met de juiste gereedschappen en het is absoluut een blikvanger in elke hal.

Opbergruimte en stylingspiegel: de doe-het-zelf spiegelkast

Mis je nog een chic kastje in je badkamer? Onze doe-het-zelf spiegelkast van hout is compact, handig en hij ziet er elegant uit. De spiegel is verschuifbaar, dus je komt altijd makkelijk bij al je toiletspullen. We laten je zien hoe je deze kast in slechts enkele stappen zelf kunt bouwen.

Hoe maak je een kerststal? - DIY-project

Kerstbomen, slingers, decoraties en andere kerstaccenten vergezellen ons elk jaar tijdens Kerstmis. In sommige huizen vind je ook miniaturen van kerststal. Hoe het snel en gemakkelijk kan ze makenvind je onderaan.

Verlichtingspaneel

Kerstaccent dat uw interieur zal versieren

Schattige kerstwandlamp - doe het zelf

Ontwerp een unieke wandlamp die je helpt een warme sfeer thuis te creëren tijdens Kerstdagen. Sneeuwvlokken uit de lucht vallen, langere avonden en de geur van zelfgemaakt gebak geven aan dat Kerst voor de deur staat, en nu is het perfecte moment gekomen om seizoensdecoraties te maken. In een paar eenvoudige stappen kunt u met behulp van Dremel-tools eenvoudig zelf een stijlvolle kerstwandlamp maken.

Hoe maak je een kerstkrans?

Hoe een feestelijke tafel te versieren? Een kerstkrans zal zeker een universeel en goed idee zijn. Laten we een moment zoeken en het zelf maken, met trots ons werk presenteren aan de familie tijdens kerstdagen.

Eenvoudig en praktisch: Zelfgemaakte bijzettafel voor de woonkamer

Zou het niet geweldig zijn als je direct naast de bank je spullen ergens op kunt zetten – zonder dat het veel ruimte kost? Wij hebben een simpele en eenvoudige oplossing: een bank bijzettafel! Je kunt er kopjes of glazen op kwijt én er tijdschriften in opbergen. Je maakt deze bijzettafel eenvoudig zelf met deze stap-voor-staphandleiding. Zo staat niets een gezellig avondje op de bank meer in de weg.

Bosch PSR Select - de juiste bit altijd bij de hand

Elke doe-het-zelver is zeker het fenomeen van "verdwijnende" schroevendraaierbits tegengekomen. Kijk in uw gereedschapsets en je zou zien dat altijd een , twee of zelfs meer bits missen in de sets. Het merk Bosch heeft de oplossing zodat de bits altijd bij de hand zijn wanneer we ze nodig hebben. Bosch PSR Select is de eerste draadloze schroevendraaier waarmee u automatisch van bit kunt wisselen! Het rotatiemagazijn bevat de 12 meest gebruikte schroevendraaierbits - vanaf nu is werken puur plezier!

STIJLVOLLE BOEKENPLANK

Komt u ruimte tekort voor uw favoriete boeken of een decoratieve vaas met bloemen? Planken zorgen voor ruimte voor dingen waar u van houdt en geven de muur een fraaier uiterlijk. Laat ons u tonen hoe u een stijlvolle boekenplank van hout en metaal eenvoudig en snel kunt maken, in een paar stappen, met het juiste Dremel® gereedschap. Het zal een pareltje zijn in elke woonkamer, studeerkamer of leeshoek.

Sportieve decoratie: zo maak je van je oude tennisracket een cool krijtbordje

Beoordeling: 5,0/5
Heb je op zolder nog een oud tennisracket liggen of ben je op zoek naar een sportieve muurdecoratie? Dan zit je dit met klusproject helemaal goed: wij laten je zien hoe je van je oude tennisracket een cool minikrijtbord maakt.
Pagina 1 Van 7