PAASEI

Een stijlvol ontwerp geeft een feestelijke sfeer in ieder huis tijdens Pasen. Een paasei dat doet denken aan fragiele en tere Franse macramé kantpatronen zorgt voor een speciaal stijlvol accent. Er bestaan geen grenzen aan uw fantasie bij het ontwerpen van de patronen en wees er vast en zeker van dat uw gasten deze zullen bewonderen – en u ook.

Hoe maak je paaseieren van vilt? Idee voor paasdecoraties.

Als je graag je eigen paasdecoraties maakt, dan is deze uitleg iets voor jou. Hieronder vindt u snelle en eenvoudige instructies voor het maken van vilten hangers in de vorm van een ei om uw huis te versieren voor Pasen. Het is ook een interessant idee voor een klein geschenk voor iemand in de buurt die ook graag zijn huis versiert voor de feestdagen. Ook kinderen kunnen bij het project worden betrokken.

Wat een... ei! Rotopino.nl bereidt zich voor op Pasen

We kennen allemaal het verhaal van het lelijke eendje, maar ken je ook het verhaal van het lelijke ei? Het eerste inspireerde ons en het tweede gebeurde met onze deelname. Het is een paasverhaal over hoe een gewone zaak iets belangrijks en buitengewoons voor ons kan worden. Het is het verhaal van een struisvogelei dat de ingang van ons kantoor bewaakt en ons eraan herinnert dat inzet en samenwerking de sleutels zijn tot succes.

Prikbord - uniek ontwerp

Een creatief bord met moderne, geometrische vormen voor je postkaarten en foto's Met dit project kun je je creativiteit de ruimte geven. Je kunt elke geometrische vorm gebruiken die je kunt bedenken. Ga aan de slag met de Dremel 3000 en verschillende accessoires en graveer een origineel ontwerp voor je bord.

Meubelrestauratie - het benodigde gereedschap

Goed gereedschap maakt het werk gemakkelijker. Dankzij hen kan het uitvoeren van diverse taken veel eenvoudiger, sneller en nauwkeuriger worden. Het is niet anders in het geval van meubelrenovatie. Bij deze taak is de esthetiek van de afwerking van groot belang, en het gebruik van de juiste gereedschappen zal het zeker mogelijk maken deze te bereiken. U kunt ook kiezen voor accessoires, die het uiterlijk van het gerestaureerde meubelstuk nog gevarieerder maken.

Creëer onze minimalistische kerstboom

Wilt u uw kerstboom verkleinen of wilt u een nieuw middenstuk? Waarom creëer je niet onze minimalistische versie van de klassieke kerstboom met decoratieve rode kerstballen. Volg gewoon onze eenvoudige stapsgewijze handleiding.

Slopen van een draagmuur - hoe doe je dat?

De dragende muur brengt het gewicht van het gebouw over op de funderingen. Daarom zijn deze muren een uiterst belangrijk constructief element waarvan de stabiliteit van het gehele gebouw afhangt. Ondeskundige sloop kan zelfs leiden tot het instorten van delen van het huis. Daarom is het verwijderen van een draagmuur onderworpen aan vele regels, zowel in het kader van de bouw als op juridisch gebied.

Twee in één: houten DIY bladwijzer én boekenstandaard!

Supermakkelijk: deze houten DIY bladwijzer kun je ook als boekenstandaard gebruiken. Voor boekenwurmen en hobbykoks: deze DIY bladwijzer van hout is supertrendy en heeft de looks van een designobject. Je boek leg je er opengeslagen overheen zodat je altijd weet waar je gebleven bent. Je kunt de bladwijzer ook als boekenstandaard gebruiken – handig voor in de keuken!

Maak zelf een stijlvolle fietshouder voor binnen

Ook je fiets heeft af en toe een pauze nodig. Met onze fietshouder kun je je fiets ook bewonderen als je niet op het zadel zit. Is je fiets veel te mooi om in een kelder te staan verstoffen? Dan hang je 'm toch gewoon in de kamer? We laten je zien hoe je in een paar stappen een stijlvolle fietshouder kunt maken. Ken je ons 18-volt-systeem al? Het bevat talloze apparaten voor allerlei soorten klussen. Wat heel handig is, en dat zul je ook zien bij dit project: je kunt voor iedere toepassing dezelfde accu gebruiken. Je haalt de accu van je...

Onderhoud voor buiten: maak je terras of balkon klaar.

Wanneer het buiten weer warmer wordt, is het precies het goede moment voor onderhoud aan houten tuinmeubels, het reinigen van het terras, of om het tuinhek een nieuw kleurtje te geven. Wij hebben een paar klusjes op een rijtje gezet die uitermate geschikt zijn voor het voorjaar. Zo kunnen je tuinmeubels er straks weer een jaar tegenaan!
Pagina 1 Van 12