Maken van een puzzel

Puzzelen is altijd leuk. En om onze kleintjes wat plezier bezorgen kunnen we op een makkelijke manier iets voor hun maken.

Composteren in je zelfgemaakte compostbak

Het is niet alleen goed voor het milieu en je tuin... composteren geeft ook voldoening! Het is namelijk ideaal dat ‘afval’ omgezet wordt naar ‘het zwarte goud’ van tuiniers: compost. Compost kun je natuurlijk kopen in de winkel, maar leuker is het om het zelf te maken, bovendien is het gratis. Je hebt er niet veel meer voor nodig dan een plekje in je tuin van ongeveer 1 m² en (geschikt) gft afval! Het voordeel van een ‘open’ compostbak tegenover bijvoorbeeld een plastic compostvat is dat wanneer een bak (zeker aan de onderkant)...

Kindertent

Terugtrekhol in de stadsjungle Mobiele tent voor kleine avonturiers Met deze tent begint het safari-avontuur pas echt! Als je goed luistert, kun je de leeuwen al horen brullen en de olifanten horen trompetteren…

Maak een vogel voederhuisje met maar één stuk gereedschap!

Als het buiten venijnig koud is, verheugen de vogeltjes zich op wat extra voedsel. Een vogelvoederhuis zorgt ervoor dat zaden en granen zelfs bij slecht weer droog blijven. Zo hoeven de vogels niet onder de sneeuw naar iets eetbaars te zoeken en kun jij genieten van hun vrolijk gefladder. Dit DIY vogelhuis is bovendien makkelijk zelf te maken – én met maar één stuk gereedschap: een multitool.

Maak zelf een zandbak voor je kinderen: uren plezier!

Zandkoekjes of liever zandkastelen? Een zandbak in de tuin is een speelparadijs voor je kids! Inclusief zitrand, basketbalnet en DIY schoolbord, kunnen je kids hun geluk niet op. En met het kopen van de materialen en het vullen van de zandbak willen ze je vast graag helpen.

Een wandklok vol herinneringen

Wie kent het niet: stressen aan de ontbijttafel, je smartphone niet binnen handbereik en geen klok in de buurt omdat je nog steeds geen mooie hebt gevonden. Dat hoeft niet meer. Het bijzondere aan deze klok is dat de wijzerplaat bestaat uit je eigen herinneringen! Laat je fantasie de vrije loop: gebruik vakantiefoto’s, foto’s van familie of vrienden of gewoon plaatjes die jij mooi vindt.

Hoe maak je een dressoir van een oude tafel?...

Cosmetica-chaos in grip!!! Met het uitklapbare kaptafel-bureau worden alle schoonheidsspulletjes als bij toverslag heel snel onzichtbaar.

Plantenstandaard - een ideale plek voor je planten

Schuilt er in jou een plantenliefhebber? Dan is deze idee iets voor jou. : in zes simpele stappen maak je zelf een trendy plantenstandaard. Het enige wat je nodig hebt zijn houten latjes, verf, een paar schroeven en een accuschroevendraaier – bijvoorbeeld de IXO – en je kunt aan de slag!

Stijlvolle plek voor je PC: laptopstandaard van koperen buizen

Bijzonder chic en praktisch: deze laptopstandaard van koperen buizen en blank hout. Gebruiksvoorwerp én decoratie in één – een trendy blikvanger in huis.

Geef eenvoudig uw eigen stijl vorm - idee voor unieke boekenrek

Materiaal voor buitengewone woonideeën en unieke stukken is overal te vinden. Laat u inspireren, begin en verheug u erop om uw visies te verwezenlijken en uw geheel persoonlijke smaak individueel te presenteren.
Pagina 1 Van 7