Decoratieve plantenbakken/bloempotten

De lente is in de volle gang, daarom om onze tuinruimte meer kleur en persoonlijke tintje te geven kunnen we de terracotta bloempotten verven en graveren.

Bijzondere 5-in-1 vaas

Een stabiel frame van naturel hout fungeert als basisonderstel, vijf naast elkaar geplaatste glazen flessen vormen het podium voor vijf bosjes frisse lentebloemen. Zo geeft u een bijzondere touch aan het Moederdag-ontbijt.

Houten blokken, versiering voor de kinderkamer.

Hoe kan een decoratie maken die ook kunnen laten zien aan de ouders de dag, maand of jaar van hun kleuter. We presenteren het project van het merk Dremel. Houten kubussen zijn niet alleen een charmante decoratie van een kinderkamer, maar ook een uniek geschenk voor een pasgeborene.

PAASEI

Een stijlvol ontwerp geeft een feestelijke sfeer in ieder huis tijdens Pasen. Een paasei dat doet denken aan fragiele en tere Franse macramé kantpatronen zorgt voor een speciaal stijlvol accent. Er bestaan geen grenzen aan uw fantasie bij het ontwerpen van de patronen en wees er vast en zeker van dat uw gasten deze zullen bewonderen – en u ook.

EEN KAART MAKEN

Er zijn verschillende manieren om kaarten te maken. Dankzij de DREMEL-tools kan ook iets moois toveren.

Gegraveerde kaarsen

Het idee om kerstkaarsen zelf creëren....

Kerstballen

Gezellige versiering voor elke kerstboom !!!

Kerstservetring

Servetringen die u zelf heeft gedecoreerd zijn gegarandeerd een blikvanger op elke feestelijk gedekte kersttafel, vooral als ze gedecoreerd zijn met glinstersterren of in rood en wit zoals snoepstaven. Met de juiste gereedschappen kunt u in een paar stappen iets maken dat past bij uw persoonlijke stijl en wat subtiel de aandacht zal trekken naar de servetten op de feesttafel. Vrolijk Kerstfeest iedereen!

Kerstkrans

Kerst is om de hoek. Tijd om de kerstversiering van de zolder te halen en te gaan bedenken hoe u uw vier wanden het best kunt decoreren voor het feestseizoen. Kerstkransen zijn altijd een goed idee. Deze zien er goed uit op de voordeur en rondom huis. Wij laten u zien hoe u een feestelijke kerstdecoratie kunt maken in korte tijd en in een paar eenvoudige stappen met het juiste gereedschap.

Maak een fantastische versiering voor Uw feesttafel...

Een feeststemming in huis tijdens Kerstdagen, bieden we een idee om nog meer feestelijke sfeer te brengen!
Pagina 1 Van 5