Plantenbak voor het terras of balkon maken.

Zo maakt u een houten plantenbak voor uw terras of balkon. Als uw terras of balkon wel een beetje schaduw kan gebruiken en u een klein boompje of palmpje wilt planten om het geheel een beetje aan te kleden? Met idee van Dremel binnen paar uurtjes bent u in het bezit van een designer-plantenbak!

Gereedschapsbord - hoe doe je dat? Een ontwerp van het Ryobi-merk

Gereedschapspaneel is een praktische oplossing om gereedschap op een zichtbare plaats en bij de hand te bewaren. Het zal zeker helpen om orde te houden in de werkplaats.

Hoe maak je een houten fietsenrek?

Heeft u een probleem met het parkeren van uw fiets voor het huis omdat er niet genoeg ruimte voor is? Neem het heft in eigen handen en bouw een houten fietsenrek, waardoor je de orde kunt houden en je fietsen kunt beschermen tegen vernietiging. In de uitvoering van deze praktische en esthetische fietsenrek help een ontwerp van Bosch.

Multitalent voor aankomende sterrenkoks - All-in-one wand-organizer

Opgeruimde en stijlvolle sfeer voor uw keuken! Binnenkort een kookavond met vrienden. Maar het tiramisu-recept van mama is echt niet te vinden, uw boodschappenlijstje is door de vele koffievlekken niet meer te lezen en de basilicum laat ook al de blaadjes hangen – zo wordt dat niets met Dolce Vita. Met de wand-organizer is het eindelijk afgelopen met de chaos in de keuken. Als beschrijfbaar bord met ophanghaken, planchet en geïntegreerd prikbord biedt de organizer plek voor allerlei spulletjes en zorgt voor orde aan uw muur. Een echt...

Zandbak met bescherming tegen de zon

Wij hebben een klassieker voor kinderen eens echt opgeknapt: onze zandbak heeft een zonnedak dat kan worden neergelaten en gekanteld, en zo optimaal beschermt tegen UV-straling. De zandbak bestaat uit twee delen: de eigenlijke bak en het markiesdak op twee kapdragers. De zandbak zelf is een frame waarvan de delen via vierkante klossen aan elkaar zijn geschroefd; het dakframe wordt gevormd door twee met elkaar verbonden puntgevels.

Houten schaal met rand met filigraan patroon.

Een geweldige idee van Dremel hoe een eentonig houten schaal een nieuwe look te geven.

Decoratieve plantenbakken/bloempotten

De lente is in de volle gang, daarom om onze tuinruimte meer kleur en persoonlijke tintje te geven kunnen we de terracotta bloempotten verven en graveren.

Bijzondere 5-in-1 vaas

Een stabiel frame van naturel hout fungeert als basisonderstel, vijf naast elkaar geplaatste glazen flessen vormen het podium voor vijf bosjes frisse lentebloemen. Zo geeft u een bijzondere touch aan het Moederdag-ontbijt.

Houten blokken, versiering voor de kinderkamer.

Hoe kan een decoratie maken die ook kunnen laten zien aan de ouders de dag, maand of jaar van hun kleuter. We presenteren het project van het merk Dremel. Houten kubussen zijn niet alleen een charmante decoratie van een kinderkamer, maar ook een uniek geschenk voor een pasgeborene.

PAASEI

Een stijlvol ontwerp geeft een feestelijke sfeer in ieder huis tijdens Pasen. Een paasei dat doet denken aan fragiele en tere Franse macramé kantpatronen zorgt voor een speciaal stijlvol accent. Er bestaan geen grenzen aan uw fantasie bij het ontwerpen van de patronen en wees er vast en zeker van dat uw gasten deze zullen bewonderen – en u ook.
Pagina 1 Van 6