EEN KAART MAKEN

Er zijn verschillende manieren om kaarten te maken. Dankzij de DREMEL-tools kan ook iets moois toveren.

Gegraveerde kaarsen

Het idee om kerstkaarsen zelf creëren....

Kerstballen

Gezellige versiering voor elke kerstboom !!!

Kerstservetring

Servetringen die u zelf heeft gedecoreerd zijn gegarandeerd een blikvanger op elke feestelijk gedekte kersttafel, vooral als ze gedecoreerd zijn met glinstersterren of in rood en wit zoals snoepstaven. Met de juiste gereedschappen kunt u in een paar stappen iets maken dat past bij uw persoonlijke stijl en wat subtiel de aandacht zal trekken naar de servetten op de feesttafel. Vrolijk Kerstfeest iedereen!

Kerstkrans

Kerst is om de hoek. Tijd om de kerstversiering van de zolder te halen en te gaan bedenken hoe u uw vier wanden het best kunt decoreren voor het feestseizoen. Kerstkransen zijn altijd een goed idee. Deze zien er goed uit op de voordeur en rondom huis. Wij laten u zien hoe u een feestelijke kerstdecoratie kunt maken in korte tijd en in een paar eenvoudige stappen met het juiste gereedschap.

Maak een fantastische versiering voor Uw feesttafel...

Een feeststemming in huis tijdens Kerstdagen, bieden we een idee om nog meer feestelijke sfeer te brengen!

Houten Kerstversieringen

Hoe kunnen we onze kamer mooi en makkelijk versieren voor de Kerstmis? Met behulp van Dremel apparaten bijna iedereen kan prachtige versiering toveren.

KRUIDENREK

Update en organiseer uw keuken met een plaatsbesparend kruidenrek dat een kunstwerk is!

WANDKLOK

Maak een uniek kunstwerk dat u nergens anders zult vinden! Wij hebben diverse voorwerpen van zilver en messing gepolijst om hiermee een wandklok te maken.

Klassieke eiken eettafel

Opperste genot tegen een lage prijs!!! Wat je bij dit prachtexemplaar van een tafel bespaart, kan je in een leuk feestdiner met goeie wijn investeren.
Pagina 1 Van 5