Hoe maak je een rek voor wijn en wijnglazen? - DIY-project

De herfst is gekomen en daarmee ook langere en koelere avonden. We veranderen terrassen en balkons in een comfortabele fauteuil bij de open haard, en we verplaatsen sociale bijeenkomsten buiten naar gesloten kamers. Nodig je vrienden uit naar huis, bereid een heerlijk diner en zet een rek met wijn en glazen op tafel dat je zelf kunt maken aan de hand van onderstaande instructies.

PVC - VERLICHTING

Heeft u een kleine ruimte die u zou willen verlichten? Upcycle PVC-buizen tot kolomlampen om een ​​zachte gloed aan elke ruimte te geven.

Hoe maak je een kurkbord van oude bakvormen – doe-het-zelf-project

Veel dingen in onze huishoudens verslijten en moeten vroeg of laat worden weggegooid en vervangen door nieuwe. Vandaag vertellen we je wat je moet doen met de oude bakvormen die ergens onder in de keukenkast liggen en laten we zien hoe je er praktische kurkplanken van maakt.

Pallet Meubels bouwen: doe-het-zelf-pallet bank met rugleuning en laden

Palletmeubels zijn al lang populair. De meeste mensen maken graag hun eigen bank of tafel. Maar er zijn meer dingen die u kunt doen: we laten u zien hoe u in een paar eenvoudige stappen een lade en rugleuning voor uw palletmeubilair kunt bouwen. Verbeter het comfort en geef uw bank een persoonlijk tintje met deze twee extra's.

Een persoonlijke blikvanger: maak eenvoudig zelf een kledingroede van een tak

Op de grond, op een stoel, op het bureau, op het bed – zonder een eigen plek worden kledingstukken overal neergegooid. Met deze stijlvolle en persoonlijke kledingroede hoeft dat niet meer. De roede ziet er niet alleen heel mooi uit, je kunt hem ook heel makkelijk zelf maken.

Maak een opklapbare scandinavische Viking stoel bestaande uit maar twee planken!

Simpel, stijlvol en makkelijk op te bergen: deze stoel bestaat uit twee planken die je makkelijk in- en uit elkaar kunt schuiven. Het ontwerp van deze stoel bestaat al vele eeuwen en wordt ook wel ‘de Viking stoel’ genoemd. Haal deze stoelen tevoorschijn bij een feestje of zet ze neer als vast onderdeel van je interieur of terras. Een kussentje erop, en je hebt een heerlijke plek om neer te ploffen!

Hoe maak je een eeuwige kalender? - DIY-project

Een houten kalender voor de jaren is een uitstekend element van interieurontwerp, maar ook een perfect cadeau-idee voor een geliefde. Met wat hout, wat gereedschap en wat vrije tijd tot je beschikking kun je zelf zo'n kalender maken. Heel eenvoudig!

Een balansplatform om thuis te sporten

Het balansplatform is een van de meest veelzijdige trainingsaccessoires thuis. Het balansplatform kan onder andere worden gebruikt om de balans, coördinatie en reactiesnelheid te verbeteren. Je kunt er veel verschillende oefeningen op doen die de stabiliteit verbeteren, allemaal zonder je huis te verlaten. In een paar simpele stappen laten we u zien hoe u zelf een balansplatform bouwt.

Doe-het-zelf barbecue: de tuinbarbecue van een wastrommel

Wie houdt er niet van om in de zomer buiten te barbecueën? Ongeacht of er nu steaks of courgettes sissen, barbecueën blijft leuk – want wat is er nou fijner dan met het gezin en vrienden samen bij het vuur te eten? Daarom willen wij jullie hier laten zien hoe jullie je eigen barbecue heel eenvoudig zelf kunnen maken – en wel van een oude wastrommel.

Hoe maak je een houten lepel ?

Je bent dus geïnteresseerd in houtsnijden en je wilt iets praktisch maken? Lees dan de stapsgewijze handleiding voor het snijden van je eigen houten lepel. Van het zoeken van de juiste houtsoort en het gebruik van je Dremel accessoires tot het polijsten en in de puntjes afwerken voor op de eettafel, houtsnijden is zo’n verslavende bezigheid dat je daarna meteen aan een snijplank wilt beginnen.
Pagina 1 Van 10