STIJLVOLLE BOEKENPLANK

Komt u ruimte tekort voor uw favoriete boeken of een decoratieve vaas met bloemen? Planken zorgen voor ruimte voor dingen waar u van houdt en geven de muur een fraaier uiterlijk. Laat ons u tonen hoe u een stijlvolle boekenplank van hout en metaal eenvoudig en snel kunt maken, in een paar stappen, met het juiste Dremel® gereedschap. Het zal een pareltje zijn in elke woonkamer, studeerkamer of leeshoek.

Rustiek plafondlamp van wijnkist

Veel van je lokale drankwinkels hebben misschien extra wijnkisten die je gewoon kan ophalen. Laat ze niet verloren gaan! Verander deze bakken in een functioneel kunstwerk, waardoor een rustieke lamp ontstaat.

Graveren van een leren hoesje voor je telefoon

Jeuken je handen om naar de werkplaats te gaan en de kunst van het graveren te ontdekken? Lees dan onze eenvoudige stap-voor-stap instructies voor het graveren van je eerste stuk van leer – het hoesje voor je smartphone. Van het overbrengen van je ontwerp op het leer tot en met het gebruik van het juiste accessoire voor je Dremel multigereedschap laten wij je van begin tot eind alles zien. Het eindresultaat? Een persoonlijk item om je smartphone met gepaste trots in te bewaren.

Graveren met DREMEL - hoe start je ermee???

Beoordeling: 3,8/5
Heb je er al eens over gedacht om te beginnen met graveren? Of je nu dagelijkse huishoudelijke voorwerpen wilt opleuken of een persoonlijk cadeau voor iemand wilt maken, voor graveren heb je oefening, vertrouwen en doorzettingsvermogen nodig. In onze handige beginnershandleiding over graveren vind je alles van het kiezen van de juiste materialen tot en met de Dremel accessoires die erbij horen, zodat je snel kunt beginnen aan jouw graveeravontuur.

Snijden voor beginners - hoe start je met snijden!!!

Beoordeling: 3,5/5
Zijn er dingen in jouw huis die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken? Misschien wil je gaten maken in een gipsplaat of overweeg je zelf een plantenbak te maken. Welke klus je ook wilt aanpakken, met het snijgereedschap van Dremel wordt het een fluitje van een cent. In onze handige beginnershandleiding voor snijden leren we je de basis. We leggen uit wat het beste gereedschap en de beste hulpstukken zijn voor je project en leren je hoe ze te gebruiken. Je zult zien, je huis is in een mum van tijd opgeknapt.

Voor de werkplaats en de keuken, - de Dremel VersaFlame-brander

Een grotere of kleinere gasbrander is een verplichte tool op de werkplaats van elke dor-het-zelver. Het werkt perfect tijdens werk gerelateerd aan solderen, krimpen en lassen. De zeer hoge vlamtemperatuur van de brander maakt het echter een breed scala aan toepassingen, niet alleen in de werkplaats, maar ook in de keuken.

Plantenbak voor het terras of balkon maken.

Zo maakt u een houten plantenbak voor uw terras of balkon. Als uw terras of balkon wel een beetje schaduw kan gebruiken en u een klein boompje of palmpje wilt planten om het geheel een beetje aan te kleden? Met idee van Dremel binnen paar uurtjes bent u in het bezit van een designer-plantenbak!

Houten schaal met rand met filigraan patroon.

Een geweldige idee van Dremel hoe een eentonig houten schaal een nieuwe look te geven.

Decoratieve plantenbakken/bloempotten

De lente is in de volle gang, daarom om onze tuinruimte meer kleur en persoonlijke tintje te geven kunnen we de terracotta bloempotten verven en graveren.

Houten blokken, versiering voor de kinderkamer.

Hoe kan een decoratie maken die ook kunnen laten zien aan de ouders de dag, maand of jaar van hun kleuter. We presenteren het project van het merk Dremel. Houten kubussen zijn niet alleen een charmante decoratie van een kinderkamer, maar ook een uniek geschenk voor een pasgeborene.
Pagina 1 Van 3