Hitachi heeft in de aanbieding een hoogwaardige kwaliteit Carat boren en gatenzagen die zijn geschikt voor harde materialen. Dit is een zeer moderne oplossing voor droog boren met een accuboormachine of slijpmachine. Er is geen ingewikkelde apparatuur nodig om een "schoon" gat te boren.

Hitachi biedt samen met een hollands bedrijf genaamd Carat, speciale diamant boorkronen aan.Deze diamant boorkronen voor aardewerk en natuursteen zorgen voor duurzaamheid en hoge kwaliteit. Er zijn twee varianten: voor een haakse slijper en een accuboormachine.

Ze zijn ideaal voor het boren van zacht en zeer harde tegels, zoals: steenwerk, aardewerk, gepolijst steenwerk en plavuizen. Dankzij een speciaal ontwikkelde technologie en hoogwaardige materialen bereiken ze een zeer hoog boorvermogen, zelfs in duurzame materialen. Zij vervullen zijn doel in draadloze elektrische gereedschappen met matige snelheid. Ze zijn niet gevoelig voor veranderingen in booromstandigheden en snelheid.

Wat is het geheim? Deze kernboren zijn bedekt met was, deze garandeert uitstekend beginnen bij de start van het werk , zodat natte papieren niet meer nodig zijn. Ze laten zich ook zeer makkelijk starten. Werken met Carat boren, zonder enig materiaal te beschadigen. Bespaar tijd en vooral geld - de gebruiker merkt de vermindering van het "afval". Een goed gebruikte diamantkern breekt niet - tijdens het boren moet deze niet worden geplaatst precies op de as. De behuizing is gemaakt van robuust staal. Veiligheid en hoge arbeidskwaliteit is verzekerd. Door het grote gat in de zijkant van de kroonboor, is het gemakkelijk de kern van het geboorde materiaal te verwijderenen na het boren (diameter 20 mm).

Waarom Carat? Carat is wereldwijd bekend om twee dingen: extreem hoge produktskwaliteit(kwaliteitscontrole van elk item in de collectie) en het gebruik van een diamant korrel van General Electric. Daarom is het gerenommeerde merk Hitachi een samenwerkings verband aangegaan met het bedrijf Carat.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden