Bosch introduceert een innovatieve 5in1 oplossing voor de accuboormachine. Dit is het Bosch Flexi kliksysteem, dat maximale flexibiliteit biedt - vooral voor professionals. Het boorhamer opzetstuk GHA FC2 Professional transformeert de accuboormachine GSR 14,4 V-EC FC2 Professional en de GSR 18 V-EC FC2 Professional in een SDS-plus boorhamer.

Deze nieuwe oplossing zorgt ook voor maximale werkprecisie op de moeilijk te bereiken plaatsen.

Het Flexi kliksysteem omvat de accu boormachine GSR 14,4 V-EG FC2 of de GSR 18 V-EG FC2 met boorkop-, excenter- en haaks-opzetstuk.


Veelzijdige toepassingen

Het Flexi kliksysteem heeft een zeer breed scala van toepassingen: schroeven, boren in hout, boren in metaal en ook moeiteloos boren in beton.

Compacte afmetingen

Dankzij de compacte afmetingen kan de gebruiker zonder problemen werken op moeilijk bereikbare plaatsen. Dit is een grote opluchting voor de klusjesman bij het monteren van meubels en keukens, en bij de uitvoeringen van het werk in smalle ruimtes waar je moet schroeven of boren.Dit systeem van Bosch is het enige systeem waarin de verwisselbare opzetstukken zonder gereedschap en ter plekke kan worden bevestigd aan het gereedschap. Er is geen demontage nodig.


Eenvoudige en veilige installatie, hoog rendement

Om de vier Flexi Click-opzetstukken te verbinden met de snoerloze boormachines moeten de ambachtslieden gewoon het Flexi Click opzetstuk erop zetten en deze rechtsom draaien. Een meervoudige klikgeluid geeft een beveiligde verbinding aan - en dat het systeem klaar is voor gebruik.

Met het FlexiClick Systeem breidt Bosch gelijktijdig de "Dynamic" serie voor professionals uit. Dit is een serie van  compacte gereedschappen met oplaadbare accu's en een lange levensduur garanderen. Andere voordelen zijn hoge snelheid, waardoor een sneller werktempo mogelijk is en de korte oplaadtijd, minimaliseert de pauzes tijdens het werk.


Voordelen van het FlexiClick-Systeem

1) De accuboormachine GSR 14,4 V-EG FC2 en de GSR 18 V-EG FC2 zijn uitgerust met een zeshoek gereedschapshouder. Deze maakt het gebruik mogelijk een van standaard schroevendraaier.
2) Het GFA FC2 Professional opzetstuk laat precies boren in moeilijk bereikbare plaatsen toe. Het heeft ook de auto-lock functie. Men kan boren to en met een diameter van 13 mm. De totale lengte is 205mm.
3) Het excenter opzetstuk GEA FC2 Professional is geschikt voor om dicht bij de wand en dicht bij een rand te werken. Dit opzetstuk kan worden vergrendeld in 16 posities. Hoekmaat 11,5 mm.
4) Met  de haakse boorkop GWA FC2 Professional kan de gebruiker eenvoudig en precies op plekken komen  met een beperkte toegang. Dit opzetstuk kan ook in 16 posities op de machine worden geplaatst.
5) Het SDS-PLUS opzetstuk GHA FC2 Professional is een boorhamer opzetstuk met SDS-PLUD gereedschapopname en met een slagenergie van 1 Joule. Hiermee kunt u zelfs moeiteloos boren in beton. De maximale boordiameter is 10 mm. Met zijn 16 cm in lengte + de lengte van de accu boormachine is deze samenstelling compacter dan conventionlele boorhamers. 

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden