Wilt u een bovenfrees te kopen, maar je weet nog niet welke? Controleer de reviews van Skil AD 1840. Onze klanten hebben deze bovenfrees getest en hun feedback gegeven.

Intuïtieve bediening en nauwkeurige diepte fijnafstelling garandeert een optimale controle.De geteste bovenfrees Skil 1840AD wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit. De ergonomie is op het hoogste niveau. Het is uitgerust met verstelbare handgrepen met softgrip voor een veilige navigatie. Dankzij de spindel blokkering zijn de accessoires snel en gemakkelijk gewisseld. Je hoeft de bovenfrees alleen op zijn zijkant te leggen, Druk de asvergrendeling in en verwissel de accessoires met behulp van de meegeleverde twee-zijdige moersleutel.


Bekijk ook: Bovenfrees - een praktische handleiding


Bijkomende voordelen
De bodemplaat van de inrichting is gemaakt van aluminium. Dankzij dit is het mogelijk om de bovenfrees moeiteloos te bewegen tijdens je freeswerkzaamheden. De LED verlichting zorgt voor een goede zichtbaarheid van het werkgebied. De geïntegreerde stofzuiger aansluiting past op de meeste huishoud stofzuiger en zorgt voor meer hygiëne op het werk. De bovenfrees is uitgerust met een toerental schakelaar, waarmee eenvoudig de snelheidsaanpassing gedaan kan worden voor het respectieve freeswerk en voor de bewerking van alle houtsoorten. Met de toerental schakelaar kunt u de gewenste snelheid in stellen. De diepte schaal is duidelijk gemarkeerd, zodat moeiteloos de gewenste diepte-instelling ingesteld kan worden. Voor een exacte fijnafstelling gebruikt u gewoon de schakelaar van de diepte aanslag.


Bekijk alle bovenfrezen bij Rotopino.nl


Geschikt voor wat voor werk?

Deze krachtige 1300 Watt bovenfrees kan frezen, afkanten, lange gat maken, zijkanten en profielen frezen Tijdens de test, hebben de gebruikers gewezen op eenvoudige zijgeleiding van de bovenfrees. Dit garandeert nauwkeurige materiaalbewerking tijdens het werk met de bovenfrees.De revolver diepteaanslag maakt het frezen in 3 vooraf ingestelde dieptes mogelijk. De geïntegreerde stofafzuiging zorgt tevens voor een schone werkomgeving.


Samenvatting
De bovenfrees Skil 1840AD is een geavanceerde machine volgens de gebruikers. Het maakt het mogelijk nauwkeurig, eenvoudig en snel frezen. Het wordt aanbevolen door timmerwerkzaamheden, waarbij een solide, nauwkeurig en veelzijdig apparaat is vereist. Deze bovenfrees wordt geleverd in een stevige koffer met een set van drie bovenfrezen, twee gereedschaphouders (6 en 8 mm), een kopiëren ring en een parallelgeleider, voor recht, bochten en rond freeswerk.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden