Weet u niet wat te doen met onnodige flessen en tal van bloemenvazen in huis? Dan maak samen met ons, stap voor stap, een sensationele en originele lamp.


Essentiële en benodigde materialen:3 glazen flessen of vazen3 lampen3 pluggen3 schroefdraad haken3 kabels met stekker en lampfitting
Gereedschap, dat u nodig heeft:Digitale detector Bosch PMD 10Accu boor/schroefmachine 2-speed Bosch PSB 10,8 LI-2Betonboor 6 mmDiamantboor EasyDry 8 mm


Stap 1

Vind een met de detector Bosch PMD 10 een plaats waar je de gaten moet boren. Plaats nu de detector aan het plafond, de diode zal u tonen of het boren op deze locatie mogelijk is, en dat er geen elektrische kabels of betonijzer aanwezig is.


Stap 2

Als u een plek heeft gevonden om veilig te boren, neem je een boormachine. Hier wordt de accuboormachine van Bosch PSB 10,8 LI-2 aanbevolen met een betonboor van 6mm.


Stap 3

Boor met een diamantboor EASYDRY met een diameter van 8 mm een gat in de bodem van de flessen of vazen. Deze zullen dienen als openingen voor de kabels.


Stap 4

Steek de pluggen in de gaten in het plafond en schroef de haak met schroefdraad daarin. Steek daarna in elke flessen- of vazenbodem een kabel en sluit de lampfitting aan, en doe er gelijk een lamp in. Tot slot, hang je lamp op de haak en laat een expert ze verbinden aan het elektrische systeem. 

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden