De multizaag zaag Skil 5330AA is een compacte en krachtig gereedschap voor het zagen van verschillende materialen. Doe het zelvers vindt het een waardevolle hulp - de zaag is geschikt voor allerlei werkzaamheden voor in en om het huis. Je kan er de werkzaamheden mee uitvoeren zoals zagen van bijvoorbeeld: laminaat vloeren, keramische tegels, houten panelen, aluminium, kunststof buizen, enz.

Kopen in Rotopino.nl

De firma Skil introduceert een nieuwe doehetzelf tool,namelijk de multizaag Skil 5330AA. Dankzij de high-performance motor met een vermogen van 600 W en een grote zaagdiepte van 28,5 mm is het een geweldig hulpmiddel en kan gemakkelijk meerdere taken aan. Dit is één veelzijdig compact apparaat voor de doe het zelver, en de meeste werkzaamheden kunt u nu zelf doen, zowel in huis alswel in de tuin.

Toepassing

Skil 5330AA is een hulp bij het leggen van vloeren (laminaat), renoveren van badkamers (keramische en kunststof leidingen), het installeren van een hek in de tuin (houten planken), monteren van schuifdeurkast (aluminium rails), het zagen van een gat voor het stopcontact of schakelaar in houten of gips platen (eenvoudig invalzagen) en vele andere werkzaamheden!

Comfortabel werken

De compacte zaag Skil 5330AA is een lichtgewicht en er kan met een hand mee gewerkt worden, voor maximale vrijheid tijdens het werk met deze multizaag. De multizaag heeft ook een uitstekende handgreep voor een nog betere grip. De zaag heeft een handige houder voor de inbussleutel zodat u deze altijd bij de hand heeft.

Accessoires

Skil multizaag is verkrijgbaar met twee zaagbladen HSS (80 tanden), die snel zagen van diverse materialen zoals metselwerk en keramische tegels mogelijk maakt. Er is ook een breedtegeleider bij de machine gevoegd voor het gemakkelijk zagen van een rechte zaagsnede. Een handige stofzuigeradapter is tevens ook bijgevoegd voor aansluiting op een stofzuiger. Een stofzuig aansluiting verminderd het stof aanzienlijk en het werkt ook veel prettiger.

Bekijk al onze skil machines eens. En klik hier.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden