Moderne oplossingen geïntroduceerd door het AEG-merk voor hun draadloze gereedschappen zijn constant indrukwekkend door hun kracht, kwaliteit en duurzaamheid. Met het oog op professionals die dagelijks met hout werken, vooral diegenen die veel aandacht besteden aan precisie en efficiëntie van het werk, introduceerde het merk AEG een nieuwe brushless decoupeerzaag BST 18BLX op de markt.

Gereedschap dat elke professional zal waarderen

Borstelloze decoupeerzaag BST 18BLX is een multifunctioneel gereedschap dat zal worden gebruikt in werkplaatsen van vele professionals. Vanwege de aard van de uitgevoerde taken wordt de apparatuur meestal gebruikt door specialisten in de meubelindustrie, die betrouwbaarheid, precisie en uitzonderlijke sterkte van hun elektrische gereedschappen nodig hebben met behoud van maximale veiligheid op het werk. Het AEG BST 18BLX-model is een uitstekende uitrusting die het antwoord is op al deze behoeften.

 

Accu decoupeerzaag AEG BST 18BLX

Het nieuwe model AEG decoupeerzaag zullen succesvol zijn in elke professionele werkplaats. Het apparaat is uitgerust met een zeer efficiënte borstelloze motor Proflux die tot 50% langere werktijd garandeert bij een enkele batterijlading, wat zorgt voor een efficiëntere werking en uitzonderlijke efficiëntie. Model BST 18BLX onderscheidt zich van de concurrentie met een automatische startfunctie, die een zachte start van het snijden en vervolgens versnelling van het blad naar de maximale snelheid alleen mogelijk maakt nadat het gereedschap op het materiaal is gedrukt, waardoor volledige controle over het gereedschap bij elk werkingsstadium wordt verzekerd.

 

 

 

Nog meer voorzieningen

  • De gebruiker heeft de mogelijkheid om de stapsnelheid aan te passen door een van de zes niveaus te selecteren die zijn aangepast aan meer of minder veeleisende taken om de selectie van het optimale werktempo mogelijk te maken. De BST 18BLX-decoupeerzaag heeft ook een zaagfunctie die zorgt voor een agressievere en snellere snede wanneer de gebruiker iets snel moet afsnijden, maar zich niet bekommert om de perfecte rand.
  • De krachtige blowfunctie helpt de gebruiker om de snijlijn te reinigen van het stof, dat bij werken met hout of andere intens stoffige materialen het werkcomfort aanzienlijk verhoogt. Bovendien beschermt de bodembedekking het werkmateriaal tegen krassen. In dit model is een verstelbare voetpositie voor snedes onder een scherpe hoek van maximaal 45 ° geïnstalleerd voor een nog grotere snijprecisie en gebruiksgemak.
  • Het gepatenteerde FIXTEC-systeem zorgt voor een veilige montage en demontage van de messen, waardoor ze snel kunnen worden vervangen, wat het werk aanzienlijk verbetert. De decoupeerzaag heeft ook bescherming tegen automatisch inschakelen (bijv. Na plotselinge stroomuitval en herstel), evenals bescherming tegen overbelasting en verbranding van de motor wanneer het mes blokkeert. Dankzij een ergonomische handgreep met antislip coating en een compact ontwerp ligt het gereedschap stevig in uw hand tijdens elk werk.

Het vergrendelen van de schakelaar voor continu gebruik is goed wanneer u het materiaal vanuit de onderkant moet afsnijden, wanneer het moeilijk is om uw hand op de schakelaar te houden. Metalen tandwielkast en professionele bodemplaat van gegoten aluminium garanderen een hoge duurzaamheid van het apparaat en een probleemloze werking, zelfs in moeilijke omstandigheden.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden