De verstekzaag is een perfect hulpmiddel voor de behandeling van hout. Deze gereedschappen om te zagen verschillen in constructie en hebben meerdere functies. Hoe maak je de ideale keuze om de juiste zaag te vinden?

Kopen in Rotopino.nl
Afkort/verstekzaag Metabo KGS 216 M
IN STOCK
1 st.
VERZENDING
LEVERING
4 dagen
226 incl. 21% BTW = € 39,22

Een verstekzaag is een van de meest essentiële hulpmiddelen op de bouw - het is zeer nuttig voor het snijden van stroken en profielen van hout of aluminium. Transporteren van vaak grote gereedschappen kan problemen opleveren, maar dit is niet het geval van de verstekzaag. 


Afkort/verstekzaag Metabo KGS 216 M 

Deze tool wordt gekenmerkt door een compacte constructie. De verstekzaag van Metabo merk heeft een laser die de snijlijn goed zichtbaar maakt en met inbegrip van een LED-lamp met waardoor het werkgebied goed is verlicht. Zijn geleiding werkt perfect en er kan materialen gezaagd worden volgens bepaalde dieptes. De verstekzaag heeft ook een zaagdiepte en rubberen bumpers.

  
Afkort/verstekzaag Makita LS1216L

De verstekzaag van Makita LS1216L model is een instrument van de nieuwe technologie "Diep en Exact."Zijn dubbele glijgeleidig maakt zaagsnedes makkelijk mogelijk  van 102x363 mm. De elektronische start vermindert de schok wanneer de machine begint. De machine is uitgerust met een klasse II laser. Deze laser toont de doorsnedelijn op het materiaal. Dit vergemakkelijkt het werk enorm. De 1650 W motor zorgt voor een goede motorvermogen.


Afkort/verstekzaag Hitachi C12LSH

De Hitachi verstekzaag C12LSH is voorzien van anti-vibratie soft-grip handvat. De constante snelheid van de machine maakt van deze machine een zeer efficiënte afkort/verstekzaag.De zaagblad rem, stopt na 5 seconden in plaats van de normale 15 seconden. Het hoofd kantelt tot 45° rechts en links en 45° voor verstekzagen of gecombineerd (Zaagbreedte H x B 105x220 / 120x180 mm) . De kop van de machine kan worden geblokkeerd om transport te vergemakkelijken.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden