Wanneer we een nieuwe auto kopen, onze ogen genieten van mooie machine, maar ook van glazende, prachtiche lak erop. Helaas, na verloop van tijd het oorspronkelijke glans verdwijnt en in plaats daarvan verschijnen er microsferen en schaafwonden, waardoor hetcarrosserie van de auto dof wordt en meer wordt blootgesteld aan externe atmosferische factoren zoals UV-straling, vorst of regen. Dankzeij een professionele polijstmachine kunt u de oorspronkelijke oude look van de auto snel en effectief herstellen. Het merk Bosch lanceerde onlangs de eerste slijpmachine voor het comfortabel polijsten van verticale oppervlakken. Een geweldige tool die pracht aan je werk zal toevoegen!

Kopen in Rotopino.nl
Polijstmachine Bosch GPO 950
IN STOCK
7 st.
VERZENDING
LEVERING
6 dagen
159 incl. 21% BTW = € 27,60

 Carrosserie polijsten

Er zijn twee manieren om de carrosserie te polijsten - handmatig en mechanisch. Hoewel deze eerste methode niet veel geld kost en relatief eenvoudig is, zelfs voor een beginner, kost het veel tijd en moeite om het gewenste resultaat te behalen. Mechanisch polijsten daarentegen is sneller en effectiever, maar het vereist enige ervaring, daarom neemt niet iedereen deze taak op zich. Het is ook belangrijk om de juiste polijstmachine te kiezen, die het werklicht, plezierig en tegelijkertijd zeer effectief zal maken. We kunnen kiezen tussen roterende polijstmachines en orbitale (excentrieke) polijstmachines.

 

Bosch GPO 950 Professionele Polijstmachine

Bosch GPO 950 Professionele polijstmachine is een efficiënt apparaat dat zorgt voor comfortabel polijsten van verticale oppervlakken. De perfect ontworpen vorm van de polijstmachine zorgt voor een hoog werkcomfort en volledige controle over de verticale polijstresultaten. Een nieuwe polijstmachine van de Bosch-lijn gewijd aan professionals werkt perfect in autoworkshops en auto-garages.  Hoge prestaties worden gegarandeerd door zijn 950W motor. Daarnaast biedt de mogelijkheid om de rotatiesnelheid aan te passen in het bereik van 600-2100 rpm en de softstart-functie extreem nauwkeurige werkresultaten. Bovendien zorgt Constant Speed ​​ervoor dat u ook bij het werken onder belasting een constante snelheid aanhoudt, wat een hoge kwaliteit van de bewerking in elke werkfase garandeert.

Bekijk ook: Polijstmachine Bosch Professional GDO 14 CE 

 

Bosch GPO 950 staat garant voor hoogwaardig werkcomfort

Het lichte en compacte ontwerp van de Bosch GP 950-polijstmachine is geoptimaliseerd voor het polijsten van verticale oppervlakken, waardoor de werkinspanning tot een minimum wordt beperkt. Dankzij de kleine afmetingen kunt u zelfs op smalle ruimtes werken. Het gereedschap is uitgerust met een lang rubberen kabel met een lengte van 4 m, wat het comfort en de vrijheid van het bedienen van de polijstmachine verhoogt en een extra handgreep waardoor het gereedschap tijdens het werk volledig onder controle is. Bovendien maakt de tool gebruik van spinderldraad die compatibel is met de meeste accessoires die op de markt verkrijgbaar zijn.

 

U bent op zoek naar een polijstmachine voor jezelf? Bekijk het beschikbare assortiment op rotopino.nl: polijstmachines

Technische gegevens:

  • Nominaal opgenomen vermogen: 950W
  • Onbelast toerental: 600 – 2100 min-1
  • Schroefdraad van slijpas: M14
  • Polijstspons, Ø: 180mm
  • Afmeting(LxBxH): 325x118x224mm
  • Gewicht: 2,3kg

In een set met een polijstmachine vindt u onder andere steunschijf, extra handvat, polijstspons voor fijn polijsten en een moersleutel.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Opmerking
  • D.Barabasch 2020-07-19

    Is het nu een roterende polijstmachine of een orbitale (excentrieke) polijstmachines?

Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden