Maak kennis met brede assortiment gereedschap van Worx die zijn aangedreven door net of batterijvoeding. Worx geeft u de keuze uit een breed scala van apparatten voor thuisgebruik. U vindt er ook professionele elektrische gereedschappen die door specialisten worden gebruikt. Het merk Worx besteedt speciale aandacht aan de kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie van zijn machines.

Voor tuin en werkplaats

WORX is een populair merk voor elektrisch gereedschap en tuingereedschap voor zowel doe-het-zelvers als professionals. Geproduceerd sinds 2004 door Positec Tool Corporation, het is erg populair in Europese landen, Noord- en Zuid-Amerika, evenals in China. Het unieke ontwerp en de agressieve oranje-zwarte kleuren trekken de aandacht en de technische parameters garanderen uitstekende prestaties. Het aangeboden assortiment voor doe-het-zelvers is zeer breed, het aanbod omvat gereedschap voor schroeven, boren, hamerboren, snijden, slijpen, schaven, frezen, evenals multifunctionele oscillerende gereedschappen. Het Worx-assortiment heeft zowel batterij- als netwerkhulpmiddelen, waarbij de eerste steeds populairder worden van jaar tot jaar.

 

Worx draadloos elektrisch gereedschap

 DIY-gereedschappen worden over het algemeen gezien als een inferieure en goedkopere versie van conventionele proffesionele gereedschappen. Het merk Worx heeft dit stereotype verbroken door een revolutionair assortiment draadloze elektrische gereedschappen te ontwikkelen die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van doe-het-zelvers. Extreem licht en compact, maar toch indrukwekkend krachtige doe-het-zelf-tools zijn uitgerust met innovatieve functies en uitstekende prestatieparameters die vergelijkbaar zijn met apparaten die rechtstreeks op het lichtnet worden gevoed.

 

Worx PowerShare

De meeste Worx-tools werken op het PowerShare 20V-platform, waarmee Worx 20V-batterijen in alle apparaten van dit merk kunnen worden gebruikt, ongeacht of het tuingereedschap of elektrisch gereedschap is. Met Worx PowerShare-apparaten hoeft u niet langer te vertrouwen op een permanente stroomaansluiting. Vanaf nu kunt u genieten van de volledige vrijheid om uw tools te gebruiken waar u ze nodig hebt. Met een breed scala aan draadloze Worx-gereedschappen kunt u uw werkplaats bouwen volgens uw voorkeuren en behoeften. Of u nu wilt werken aan het verbouwen van uw huis of het ontwerpen van een tuin of terras - Worx heeft het juiste elektrisch gereedschap ervoor.

 

 

 

Boren en schroeven

Worx biedt de juiste boor- en schroevendraaiers voor elke toepassing - van het schroeven van eenvoudig meubilair tot grotere projecten. Naast een breed scala aan batterij-apparaten, omvat het aanbod ook klassieke klopboormachines die rechtstreeks vanuit het netwerk worden aangedreven. Een breed assortiment maakt de keuze niet eenvoudiger, dus om het juiste apparaat te vinden, moet u zich vertrouwd maken met de kenmerken en het toepassingsgebied. Naast prestaties spelen functies, afmetingen, gewicht en natuurlijk de prijs ook een belangrijke rol. In het aanbod van het merk Worx vindt u een tool die perfect bij uw behoeften past. Schroevendraaier, accuschroefboormachine of boorhamer? De keuze is aan jou!

 

De lichte en handige Worx-schroevendraaiers zijn perfect voor het werken in kleine ruimtes, waar een traditionele boor / schroevendraaier moeilijk toegang heeft. We zullen hier onder andere vinden Draadloze schroevendraaier WX254.4 met een geïntegreerd 6-bitmagazijn dat op elk moment kan worden vervangen met een enkele terugtrekking of het WX255-model, dat bovendien is uitgerust met een handvat dat de schroef vasthoudt. De WX252-schroevendraaier heeft op zijn beurt een langwerpige schacht die goed werkt in nauwe ruimtes.

 

 

Als alleen het schroefgereedschap niet genoeg voor u is, is het de moeite waard om een van de vele modellen boor- / schroevendraaiers te kiezen. We vinden, onder andere, slagvrije modellen, met slag, met een borstelloze motor, evenals een model dat het probleem oplost van het eeuwig verschuiven van boren en bits bij het boren en bevestigen van schroeven - de SwitchDriver WX176.9 verstelbare boor-schroefmachine. Uitgerust met een dubbele draaigreep kunt u afwisselend het gebruik van 2 soorten accessoires, wat de prestaties van repetitieve activiteiten aanzienlijk versnelt.

 

Voor het schroeven en losdraaien van bouten en moeren is een slagmoersleutel nuttig, die dankzij de karakteristieke pulserende bewegingen zelfs die strakke schroeven losdraait. Dankzij de Worx batterij-aangedreven sleutels kunt u zelf het auto band verwisselen, zonder een permanente netwerkverbinding in de buurt van uw werkplek te hebben. De reikwijdte van het werk van de boor / schroevendraaiers is erg groot, maar slagmoersleutels hebben veel meer kracht, wat nodig is tijdens veel dagelijkse taken. Als u echter een harde klap nodig heeft, moet u denken aan een Worx boorhamer met een pneumatische hamer. Deze gereedschappen helpen bij al het zware werk en zijn onvervangbaar bij het boren in harde materialen zoals steen en beton. De WX390 accuboorhamer is een krachtig en handig alternatief voor grote boorhamers. Anderzijds zijn hamers met netvoeding uitgerust met een nog krachtigere motor en kunnen ze worden gebruikt voor nog complexere taken.

 

Snijden

Het merk Worx produceert tools voor bijna elke toepassing. Afhankelijk van wat we willen snijden, kunnen we het juiste gereedschap kiezen. Elk apparaat is gewijd aan een specifieke taak. Reciprozagen zijn geweldig voor het zagen van takken die te klein zijn voor kettingzagen of bijvoorbeeld voor het zagen van PVC-buizen, zodat ze gemakkelijk in de tuin en thuis kunnen worden gebruikt. Als u echter op zoek bent naar een gereedschap om longitudinale sneden in het materiaal uit te voeren, is een handcirkelzaag nuttig. Even goed, hoewel niet zo nauwkeurig is de decoupeerzaag - deze werkt op zijn beurt perfect tijdens kromlijnige en boogzagen. Een interessante oplossing is de Worx WX550 multifunctionele zaag, een combinatie van een reciprozaag en een decoupeerzaag. Druk op één knop om snel en eenvoudig tussen twee functies te schakelen.

 

Het aanbod van het merk Worx omvat ook een brede selectie van handcirkelzagen. Van lichte en compacte apparaten tot professionele cirkelzagen. Naast netwerkmodellen zijn zagen ook beschikbaar in een batterijversie. Zagen zijn ook ideaal voor lang en nauwkeurig zagen onder een hoek. Zonder de stop te tellen, hebben Worx-handzagen ook een gepatenteerd lasergeleidingssysteem dat hun precieze geleiding garandeert zonder te stoppen.

 

Het merk Worx heeft ook een kleinere versie van handcirkelzagen ontwikkeld. WX426 is een compacte batterijzaag met een zaagblad met een diameter van 85 mm en een materiaal tot 27 mm dik. Perfect voor het zagen van hout, metaal, keramiek en plastic op moeilijk bereikbare plaatsen.

 

Schaven en frezen

Precisiefreesmachines en handige schaafmachines zijn een uitstekende aanvulling op het Worx-gereedschapsaanbod en zijn een onmisbare uitrusting voor iedereen die in hout werkt. Deze precisiegereedschappen maken daarom deel uit van elke werkplaats. De WX15RT.2-freesmachine heeft een fijne afstelling die zorgt voor de hoogste nauwkeurigheid en optimale werksnelheid aangepast aan het werkstuk. Op zijn beurt is de WX623.1 schaafmachine uitgerust met zaagselafzuiging en twee HSS-messen, die een lange levensduur en hoge kwaliteit van bewerkte oppervlakken garanderen.

 

Een tool die bijna alles kan

Multifunctionele hulpmiddelen Worx Sonicrafter zijn veelzijdige apparaten die in geen enkele werkplaats mogen ontbreken. Uitstekend gereedschap dat kan worden uitgerust met verschillende zaagbladen, bladen en schuurpapier die de uitvoering van verschillende taken vergemakkelijken, zoals het bijsnijden van deurkozijnen bij het leggen van panelen, het schrapen van lijmresten, het verwijderen van mortel of eenvoudig gaten in hout of tegels snijden.

 

Slijpen/schuren

De Worx vlakschuurmachine, excentrische en bandschuurmachine is perfect voor al het schuurwerk thuis en in de tuin. Een breed scala aan slijpmachines, van de lichte en draagbare WX648 vlakschuurmachine tot de innovatieve, trillingsvrije excentrische schuurmachine WX655 met twee tegengesteld draaiende schuurplaten voor een soepele en comfortabele bediening. Worx-slijpmachines zijn geschikt voor alle schurende materialen.

 

Altijd in de juiste hoek met Worx-haakseslijpers

Het merk Worx biedt ook een brede selectie van haakse slijpers voor alle toepassingen. Naast de bekabelde versie zijn de slijpmachines ook beschikbaar in de PowerShare draadloze batterijversie. Afhankelijk van de uitgevoerde activiteiten, de dikte en het soort materiaal dat wordt verwerkt, en de werktijd, kunt u het model kiezen dat het beste bij uw behoeften past.

 


 

 

 

 

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Opmerking
  • [email protected] 2021-12-29

    Worx schuurmachine aangekocht 2021 8 maanden gebruik gewoon niet meer aan de gang te krijgen stopt er gewoon mee nu wil ik hem retour strenger niemand verkoopt deze serie niet meer en nu ???moet ik hem dan in container gooien ??

Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden