Onze klanten hebben de elektrische gazonbeluchter Black&Decker GD300 onder de loep genomen. Dit model is geschikt voor kleine werkzaamheden om het huis en in de tuin. Dit kleine en onopvalbare apparaat biedt uitstekende mogelijkheden voor een amateur om bijvoorbeeld zelf een gazon of tuin aan te leggen. Overtuig u zelf van het gemak van deze verticuteermachine.

Kopen in Rotopino.nl
Verticuteermachine BlackDecker GD300
IN STOCK
>10st.
VERZENDING
LEVERING
8 dagen
114 incl. 21% BTW = € 19,79

De elektrische gazonbeluchter Black & Decker GD300 is ideaal voor kleine en middelgrote tuinen. Het is uitgerust met een 600W motor die elektrisch wordt aangedreven. Men moet alleen op de verlengkabel letten en er niet overheen rijden met een werkende machine.

Kwaliteit

Onze klanten keken ook naar de kwaliteit van de elektrische gazon cultivator. De behuizing is gemaakt van licht kunststof. Deze is goed bestand tegen beschadigingen. Het model GD300 is zeer compact en weegt bijna 7 kg. Dit maakt gemakkelijk manoeuvreren mogelijk, zelfs voor vrouwen.

De belangrijkste parameter

Heel belangrijk is de achterste rol met metalen spikes, die is zeer solide. De hoogte van de gazonbeluchter laat zich centraal instellen in de volgende bereiken: 2, 3, 8 mm. Het apparaat is uitgerust met een 30 liter opvangbak voor mos en gras stekken -  wel moet u regelmatig een pauze maken, omdat de capaciteit van de opvangbak niet erg bevredigend is. 

Samenvatting

De elektrische cultivator of genaamd gazonbeluchter is relatief goedkoop. De prijs-vermogens verhouding is optimaal. De machine wordt vooral om zijn manoeuvreren en efficientie gewaardeerd. Er was eigenlijk maar een minpuntje, dit was de relatief kleine grasopvangbak en dat je niet achter elkaar kon doorgaan omdat je de opvangbak best vaak moest leegmaken. Gemiddelde cijfer was een 8,7.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden