Onlangs verscheen een nieuw merk van EMPIRE-meetinstrumenten op de markt, die van over de oceaan naar ons toe kwam om een nieuw niveau van professionaliteit in te stellen. Het merk EMPIRE produceert al meer dan 100 jaar meetinstrumenten van de hoogste kwaliteit voor gebruik in de bouw en andere industriële sectoren. Dankzij honderd jaar ervaring en innovatieve technologieën die zijn gecreëerd op basis van de behoeften en verwachtingen van professionals, heeft het merk het vertrouwen van de industrie gewonnen en is het de onbetwiste leider in zijn categorie geworden.

Amerikaans imperium

De EMPIRE Level Manufacturing Corporation werd in 1919 in Wisconsin opgericht. Sindsdien is het merk voortdurend bezig met ontwikkelen van steeds meer innovatieve technologische oplossingen voor professionals, waardoor het is erkend als de belangrijkste distributeur van meetinstrumenten en een pionier in het ontwerp van waterpassen. Momenteel zijn de merkproducten van EMPIRE te vinden in meer dan 50 landen over de hele wereld. Om de best mogelijke afwerking, maximale duurzaamheid en betrouwbaarheid van oplossingen te garanderen, is maar liefst 85% van de gereedschappen vervaardigd in de hoofdfabriek in de Verenigde Staten.

 

Technologiepionier

Elke professional, ongeacht of hij in de bouw-, renovatie-, timmer-, elektrische of hydraulische branche werkt, heeft behoefte aan betrouwbaarheid, precisie en maximale sterkte van de apparatuur in alle omstandigheden. In antwoord op de verwachtingen van de gebruikers biedt het merk EMPIRE een breed scala aan producten uitgerust met innovatieve oplossingen zoals: MonoVial, Torpedo waterpas systeem of innovatieve libellen. Door de lancering van de nieuwe TRUE BLUE-productlijn heeft het merk zich gevestigd als wereldleider in meetapparatuur, waardoor professionals uitstekende resultaten kunnen behalen. Het merk EMPIRE onderscheidde zich ten opzichte van zijn concurrenten vooral door innovatie, ondersteund door dertig eigen patenten en technologisch geavanceerde producten, onderscheiden door de hoogste kwaliteit, gebruiksgemak en meetnauwkeurigheid.

 

 

Nauwkeurige meting is de basis

Het aanbod van EMPIRE-meetinstrumenten voor professionals biedt een heel scala aan waterpassen, winkelhaken, linialen, rolmaten, meetminten en meetwielen, evenals speciale markeringen en bouwpotloden voor markering. Dankzij vele innovatieve oplossingen kunt u met TORPEDO-waterpassen, box-type, I-section en universele modellen uitstekende perfectie bereiken tijdens uw werk. Montagesysteem van de libellen is maximaal l versterkt tegen scheuren, lekken en damp, waardoor een consistente leeskwaliteit werd gegarandeerd. Nieuwe e-BAND-libellel garanderen een uitstekend zicht, ongeacht de omstandigheden. Moderne TORPEDO-waterpassen zijn uitgerust met VARI-PITCH-flesjes, die de helling van 1/8 ", 1/4", 3/8 "en 1/2" per feet van het horizontale gedeelte van het werkmateriaal aflezen, wat ze tot de meest geavanceerde gereedschappen in zijn klasse maakt.

 

 

EMPIRE-meetlinten onderscheiden zich ook van andere producten die op de markt verkrijgbaar zijn. Hun behuizing is gemaakt van magnesium met de beste sterkte-tot-gewichtverhouding en de tape zelf is aan twee zijden bedekt met nylon, wat resulteerde in een 10-voudig hogere duurzaamheid dan standaard gelakte tape. Deze oplossing is van invloed op de langere en minder belastende werking van de metingen.

 

 

Betrouwbaarheid onder alle omstandigheden

Voor de meest veeleisende gebruikers, voor wie precisie en duurzaamheid het belangrijkste kwestie is, om soepel en efficiënter te werken dan de concurrentie, heeft het merk EMPIRE de True Blue-productlijn geïntroduceerd.  Elk product is ontworpen om zo leesbaar, nauwkeurig en duurzaam mogelijk te zijn in zijn categorie, waardoor het een nog hoger niveau van precisie biedt op het gebied van prestaties, duurzaamheid en gebruikte technologieën. De producten uit de True Blue-serie zijn ontworpen om maximale nauwkeurigheid te bieden onder de zwaarste omstandigheden, zelfs in situaties van schokken en stoten. Het aanbod van producten met True Blue-technologie omvat niet alleen waterpassen, maar ook winkelhaken met lasergegraveerde markeringen die niet slijten en vervagen, waardoor de vereiste nauwkeurigheid en leesbaarheid wordt gegarandeerd en in combinatie met e-BAND-libellen ook een maximale nauwkeurigheid van het volume garanderen.

 

 

De merkproducten van EMPIRE combineren de nieuwste technologische ontwikkelingen met rijke ervaring en Amerikaanse kwaliteit om dagelijks te voldoen aan de hoge eisen van professionals die van hun meetinstrumenten uitzonderlijke nauwkeurigheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid verwachten bij elke actie.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden