Bent u op zoek naar een excenterschuurmachine en je weet niet wat te kiezen? We hebben de excenterschuurmachine GEX 150 Turbo Professional getst. Hieronder vindt u de belangrijkste informatie die over het apparaat te vinden is.

Toepassing:

De excenterschuurmachine GEX 150 Turbo Professional is geschikt voor professionals. Dit model is getest in een timmerwerkplaats. Zijn vermogen is 600W. De machine werd gebruikt om het oppervlak van een essen oppervlak te schuren. Met deze excenterschuurmachine kunnen ook oude verflagen worden verwijderd. Hij is ook geschikt om te polijsten.

Belangrijkste kenmerken:

Deze tool beschikt over 5-voudige afname bij turbo schuren (grof schuren). Door de tijdsbesparing verdient deze machine zich al na enkele uren handschuurwerk terug. Met perfecte lager afdichting, bescherming tegen overbelasting en een krachtige turbo switch zorgen voor een maximale levensduur. The Constant Electronic zorgt voor een constant toerental onder belasting. Het klittenband (velcro) zorgt voor een snelle wisseling van schuurpapier.


Werkcomfort:

De excenterschuurmachine GEX 150 Turbo Professional ligt vast en veilig in de hand. Dit model wordt ook gekenmerkt door een laag gewicht. De GEX 150 is ook uitgerust met een extra handgreep en zorgt voor maximale controle over het apparaat. Onze gezondheid wordt beschermd door 98% stofafname met gebruik van externe stofafzuiging.


Levering:

Dit apparaat wordt geleverd in een L-BOXX-Koffer. Dit zorgt voor een gemakkelijke en veilige opslag en eenvoudig transport. In de levering is inbegrepen een vel schuurpapier (P-120). Dankzij de extra handgreep en inbussleutel is de machine onmiddellijk gereed voor gebruik.

Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden