Hoe kunnen we de luchtkwaliteit in onze huizen te verbeteren?

Fijn stof betreft alle deeltjes in de lucht kleiner dan 10 micrometer. Fijn stof is afkomstig van het verkeer, veehouderijen, verbrandingsprocessen (bijv. industrie) en natuurlijke bronnen (bijv. zeezout). Primair fijn stof is direct door menselijke activiteiten in de atmosfeer gebracht. Het deel van de fijnstofconcentratie dat in de lucht wordt gevormd, wordt secundair fijn stof genoemd. PM10 is één van de stoffen die bijdraagt aan smog. Helaas, moeten we niet vergeten dat gevaarlijke fijne stofdeeltjes dringen ook in onze huizen. Wat kunnen we...

Welke stofzuiger voor een gips schuurmachine? Bosch onder het loep genomen.

Onze klanten stellen een vraag met betrekking tot keus van industriële stofzuiger van Bosch. Daarom hebben we besloten om wat meer aandacht geven aan deze onderwerp. Welke is het best geschikt om met giraffen-slijpmachine te werken? Deze vraag komt vaak voor, daarom we proberen een antwoord te geven en meer licht geven op welke functies moet opgelet worden bij de keuz.

Welke heteluchtkanon / kachel kiezen?

Beoordeling: 5,0/5
De kachel is een veelzijdig apparaat dat zal een ideale oplossing zijn voor het opwarmen van bedrijfsruimtes, kan verstrekken van individuele warmtebron, ondersteunen de binnen en buitenkant van bouwplaats, maar ook handig tijdens eventuele verwarming- storingen. Selectie van de geschikte verwarming hangt af van verschillende factoren die moeten worden overwogen bij het berekenen van het benodigde verwarming vermogen. De rekening moet gehouden worden met de afmeting van de ruimte (V), de temperatuurstijging (ΔT) en thermische isolatie (K). Om de...

Welke momentsleutel kiezen? We testen elektronische momentsleutel Neo 08-820

Beoordeling: 5,0/5
Vraagt u zich af over de keuze van een momentsleutel? We hadden de kans om een elektronische momentsleutel Neo 08-820 testen. Maak kennis met de belangrijkste voordelen van elektronische display, om het werk te vergemakkelijken en garandeert nauwkeurige positionering parameters van aandraaien.

Welke goede elektrische schaafmachine kiezen?

Beoordeling: 4,0/5
Denk je over de keuze tussen elektrische schaafmachines, en je weet zelf niet waar moet je opletten? Daarom we hebben een paar adviezen voorbereid. U maakt kennis met de functionaliteit van de schaafmachine: schaven, sponningen, aanschuinen en afkorten. We stellen ook voor extra voorzieningen, die zal het werk met de machine comfortabel maken.

Welke boor voor gewapend beton? We testen de Bosch DSD-Plus 5X

Beoordeling: 4,8/5
Voor het boren moeten we de boor kiezen die geschikt is voor het materiaal met welke willen we werken. Goede gekozen tool bij de soort van werk is van essentieel belang. Op de markt is een nieuwe boor beschikbaar. Deze boor laat toe efficiënt te boren in metselwerk, beton en gewapend beton - boren Bosch SDS-Plus 5X.

Slagmoersleutel of draaislagmoeraanzetter, wat kiezen?

Beoordeling: 4,2/5
Klanten van narzedzia.pl vaak vragen over de keus tussen de slagmoersleutel en draaislagmoeraanzetter en wat is voor verschil tussen deze twee apparaten. Deze twee instrumenten variëren van elkaar in afmeting of aandraaimomenten. Op de voorbeeld van slagmoersleutel DCF899 DeWalt en draaislagmoeraanzetter DCF887 DeWalt wij zullen u laten zien hoe het eruit ziet in de praktijk. Ter vergelijking werden geselecteerd draadloze 18V XR met borstelloze motor apparaten.

Welke sprinkler voor de tuin? Verzonken sproeiers van Gardena Sprinklersystem

Beoordeling: 4,3/5
Op het irrigatiesysteem Sprinklersystem Gardena bestaat uit vele functionele apparaten. In kleinere tuinen, bewijzen zich de S30, S50, S80 sproeiers met bereik tot 5 meter en de oppervlakte 80m2. Grotere gazons kan besproeien met behulp van sprinklers turbine T100, T200 of T380, waarvan de maximale bereik is van 6 tot 11m. Een interessante optie is een sprinkler OS 140, waarbij hij besproeit rechthoekige gebied van 2m2 tot 140m2. Bij bevloeiing van gekozen gebied een goede keus is Aquacontour automatische sprinklerinstallatie.

Boorhamer of slagboormachine?

Beoordeling: 4,7/5
Onze klanten stellen vaak de vraag: Welke tool is beter: een slagboormachine of een boorhamer? Het kiezen van het juiste gereedschap is meestal al het halve werk. De fabrikanten van elektrische gereedschappen bieden verschillende opties om uit te kiezen. Maar voordat u een apparaat koopt, moet u eerst bepalen voor welk doel het gebruikt gaat worden.

Welke boormachine moet ik kopen: 18 V of 12 V

Beoordeling: 3,8/5
Accu schroefboormachines van 12 V en 18 V behoren tot de meest populaire elektrische gereedschappen. Ze worden gekenmerkt door hun veelzijdigheid. Bij het kopen van een accu schroefboormachine is vooral de accuspanning belangrijk. We hebben 18 V en 12 V machines onder de loep genomen en getest.
Pagina 1 Van 8