Herfst in de tuin met Worx

De herfst is een tijd waarin we wat meer tijd aan onze tuinen moeten besteden en ze goed moeten voorbereiden op de komst van de winter. Tijd om de dode takken te snijden, het bladerentapijt op het gazon te stofzuigen en te lange grassprieten in te korten. Onvervangbaar Worx tuingereedschap helpt ons hierbij!

Ideale harken voor uw tuin

De herfst kwam en daarmee kwam de tijd voor de herfstreiniging in onze tuinen. Tijd om gevallen bladeren van het gazon te verwijderen en de bloembedden schoon te maken. Natuurlijk zijn harken een onmisbaar hulpmiddel voor dit soort werk. Er zijn veel modellen op de markt, maar welke moeten we kiezen zodat ze hun rol het beste vervullen? In de onderstaande gids zullen we u vertellen welke hark u moet kiezen, zodat u het werk snel en zonder onnodige inspanning kunt doen.

Graveren met DREMEL - hoe start je ermee???

Beoordeling: 3,6/5
Heb je er al eens over gedacht om te beginnen met graveren? Of je nu dagelijkse huishoudelijke voorwerpen wilt opleuken of een persoonlijk cadeau voor iemand wilt maken, voor graveren heb je oefening, vertrouwen en doorzettingsvermogen nodig. In onze handige beginnershandleiding over graveren vind je alles van het kiezen van de juiste materialen tot en met de Dremel accessoires die erbij horen, zodat je snel kunt beginnen aan jouw graveeravontuur.

Snijden voor beginners - hoe start je met snijden!!!

Beoordeling: 3,5/5
Zijn er dingen in jouw huis die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken? Misschien wil je gaten maken in een gipsplaat of overweeg je zelf een plantenbak te maken. Welke klus je ook wilt aanpakken, met het snijgereedschap van Dremel wordt het een fluitje van een cent. In onze handige beginnershandleiding voor snijden leren we je de basis. We leggen uit wat het beste gereedschap en de beste hulpstukken zijn voor je project en leren je hoe ze te gebruiken. Je zult zien, je huis is in een mum van tijd opgeknapt.

Draadloze gereedschappen - waar moet u op letten ?

Draadloze gereedschappen zijn erg populair, maar het kiezen van het juiste model is vaak niet de gemakkelijkste. Samen met het Greenworks-merk, een fabrikant van tuingereedschap, adviseren we over welke functies aandacht moet worden besteed bij het kiezen van een draadloos gereedschap.

Stijlen van het oprichten van tuinverlichting slingers - hoe de juiste compositie te kiezen?

Tuinverlichting slingers zijn een indrukwekkende decoratie die elke plaats aantrekkelijker zal maken. De slinger wordt een unieke decoratie voor buitenevenementen, zoals bruiloften, tuinfeesten, evenals restauranttuinen of terrassen. Het is daarom de moeite waard om verschillende stijlen van het gebruik van tuinlichtslingers te leren kennen om de beste oplossing voor uw behoeften te kiezen.

Waarom is het de moeite waard om een draadloos tuinhulp gereedschap te kiezen in plaats van gereedschap die aangedreven is door benzine?

Zowel accu- als benzinegereedschappen stellen ons in staat vrij te werken zonder een stroomkabel. Dit is een onmiskenbaar voordeel van beide type apparaten, maar we zijn meer geneigd om draadloze gereedschappen te gebruiken. Dit is een onmiskenbaar voordeel van beide typen apparaten, maar we zijn meer geneigd om accu gereedschappen te gebruiken. Welke voordelen hebben ze ter opzichte van benzine gereedschap?

Hoe kunnen we de luchtkwaliteit in onze huizen te verbeteren?

Fijn stof betreft alle deeltjes in de lucht kleiner dan 10 micrometer. Fijn stof is afkomstig van het verkeer, veehouderijen, verbrandingsprocessen (bijv. industrie) en natuurlijke bronnen (bijv. zeezout). Primair fijn stof is direct door menselijke activiteiten in de atmosfeer gebracht. Het deel van de fijnstofconcentratie dat in de lucht wordt gevormd, wordt secundair fijn stof genoemd. PM10 is één van de stoffen die bijdraagt aan smog. Helaas, moeten we niet vergeten dat gevaarlijke fijne stofdeeltjes dringen ook in onze huizen. Wat kunnen we...

Welke stofzuiger voor een gips schuurmachine? Bosch onder het loep genomen.

Onze klanten stellen een vraag met betrekking tot keus van industriële stofzuiger van Bosch. Daarom hebben we besloten om wat meer aandacht geven aan deze onderwerp. Welke is het best geschikt om met giraffen-slijpmachine te werken? Deze vraag komt vaak voor, daarom we proberen een antwoord te geven en meer licht geven op welke functies moet opgelet worden bij de keuz.

Welke heteluchtkanon / kachel kiezen?

Beoordeling: 4,3/5
De kachel is een veelzijdig apparaat dat zal een ideale oplossing zijn voor het opwarmen van bedrijfsruimtes, kan verstrekken van individuele warmtebron, ondersteunen de binnen en buitenkant van bouwplaats, maar ook handig tijdens eventuele verwarming- storingen. Selectie van de geschikte verwarming hangt af van verschillende factoren die moeten worden overwogen bij het berekenen van het benodigde verwarming vermogen. De rekening moet gehouden worden met de afmeting van de ruimte (V), de temperatuurstijging (ΔT) en thermische isolatie (K). Om de...
Pagina 1 Van 8