Een gat in een betonnen muur boren – zo doe je dat

Wij laten je zien hoe je een gat in een betonnen muur boort. Met de juiste tools en kennis is dat helemaal niet moeilijk.

Hoe snel ramen zonder strepen reinigen?

Iedereen weet dat er niets prettiger is dan 's ochtends wakker worden en de zon door de ramen van de slaapkamer laten stralen. Om dit echter een waar genoegen te maken, moeten onze ramen echt schoon en streeploos zijn. Hieronder hebben we enkele tips en trucs toegevoegd en ook een paar tools weggegooid die je ramen laten glimmen.

Maak je klaar voor het tuinseizoen met Ryobi

De lente komt eraan, dus het is tijd om het seizoen in onze tuinen te beginnen, zodat de komende maanden kunnen we daarvan genieten! Wat te onthouden en welke tools helpen ons tijdens het werk? Samen met het merk Ryobi stellen we voor!

Geen verrassingen meer tijdens boren!

Beoordeling: 4,5/5
Elektriciteitskabels, waterleiding of metaal. Risico om deze hindernis tegenkomen tijdens boren is heel groot. Daarom boor nooit zomaar een gat in de muur! Om een elektrische schok, een kamer onder water of een kapotte boormachine te voorkomen kan beter de volgende tips in acht nemen.

Hoe je met houtsnijden begint

Jeuken je handen om creatief bezig te zijn? Of je nu kleine reparaties in huis verricht of een houten lepel of een ruimteschip maakt, bij houtsnijden draait het om geduld, gereedschappen en timing. Deze houtsnijhandleiding voor beginners helpt je snel op weg: van de keuze voor het juiste hout tot het gebruik van de juiste Dremel accessoires.

Grootformaat tegels verwerken

Grootformaat tegels zijn een perfecte aanvulling op het interieurontwerp. Hoe groter hoe beter het effect. Hoewel investeerders er geen probleem in zien, is het voor de aannemer een grote logistieke uitdaging en hebben we het over zowel het transport van dergelijke tegels, de behandeling en de montage zelf. Dus hoe verplaats je grootformaat tegels veilig? De SLAB TRANS HEAVY DUTY transportband van Rubi is hiervoor de perfecte oplossing!

Herfst in de tuin met Worx

De herfst is een tijd waarin we wat meer tijd aan onze tuinen moeten besteden en ze goed moeten voorbereiden op de komst van de winter. Tijd om de dode takken te snijden, het bladerentapijt op het gazon te stofzuigen en te lange grassprieten in te korten. Onvervangbaar Worx tuingereedschap helpt ons hierbij!

Ideale harken voor uw tuin

De herfst kwam en daarmee kwam de tijd voor de herfstreiniging in onze tuinen. Tijd om gevallen bladeren van het gazon te verwijderen en de bloembedden schoon te maken. Natuurlijk zijn harken een onmisbaar hulpmiddel voor dit soort werk. Er zijn veel modellen op de markt, maar welke moeten we kiezen zodat ze hun rol het beste vervullen? In de onderstaande gids zullen we u vertellen welke hark u moet kiezen, zodat u het werk snel en zonder onnodige inspanning kunt doen.

Graveren met DREMEL - hoe start je ermee???

Beoordeling: 3,9/5
Heb je er al eens over gedacht om te beginnen met graveren? Of je nu dagelijkse huishoudelijke voorwerpen wilt opleuken of een persoonlijk cadeau voor iemand wilt maken, voor graveren heb je oefening, vertrouwen en doorzettingsvermogen nodig. In onze handige beginnershandleiding over graveren vind je alles van het kiezen van de juiste materialen tot en met de Dremel accessoires die erbij horen, zodat je snel kunt beginnen aan jouw graveeravontuur.

Snijden voor beginners - hoe start je met snijden!!!

Beoordeling: 3,9/5
Zijn er dingen in jouw huis die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken? Misschien wil je gaten maken in een gipsplaat of overweeg je zelf een plantenbak te maken. Welke klus je ook wilt aanpakken, met het snijgereedschap van Dremel wordt het een fluitje van een cent. In onze handige beginnershandleiding voor snijden leren we je de basis. We leggen uit wat het beste gereedschap en de beste hulpstukken zijn voor je project en leren je hoe ze te gebruiken. Je zult zien, je huis is in een mum van tijd opgeknapt.
Pagina 1 Van 9