Inspectiecamera's: wat kunnen we ermee controleren?

Fabrikanten van apparaten en elektrisch gereedschap bieden steeds meer apparatuur aan om tamelijk moeilijke en complexe klussen gemakkelijker te maken. Een perfect voorbeeld is onze held van vandaag - de inspectiecamera. Hiermee kunt u hoekjes en gaatjes inspecteren en plaatsen waar u vroeger in moest graven - letterlijk of door een heel systeem (bv. een auto) in een tiental onderdelen uit elkaar te halen. Waar wordt een inspectiecamera voor gebruikt? Welke mogelijkheden biedt dit apparaat?

Lieren, Takels en Hijsmaterialen , waar ze van pas komen?

Takels zijn uitrustingen die op vele gebieden van de industrie nodig zijn - overal waar de grootste afmetingen, die tonnen wegen, moeten worden vervoerd of verplaatst. Wat zijn de kenmerken van lieren, takels en hijswerktuigen? Wat is hun toepassing?

Welke betonslijpmachine kopen?

Er is een reden waarom de betonslijper een van de belangrijkste "helpers" is van een renovatie- of bouwteam - hij is bijna onvervangbaar bij het werken met zo'n hard en moeilijk te vervormen materiaal. Bovendien heeft het vele toepassingen, waarvan sommige helemaal niet voor de hand liggen. Weet u op welke parameters u moet letten bij de aankoop van een betonslijper?

Freesmachines en hun toepassingen

Freesmachines worden gebruikt voor het bewerken van vlakke oppervlakken, het vormen van groeven, schroefdraad of tandwielen. Ze zijn ook nuttig wanneer u groeven of versieringen moet maken in hout, metaal. Wat zijn de toepassingen van de verschillende types freesmachines?

Overlevingsuitrusting: de overlevingskaart. Wat is het en welke functies heeft het?

Liefhebbers van survivalavonturen zijn goed op de hoogte van een uitvinding die niet alleen in uw portemonnee past, maar ook zoveel nuttige functies heeft dat het aantal noodzakelijke gereedschappen in uw uitrusting tijdens expedities tot een minimum wordt beperkt. De multifunctionele survivalkaart is een onmisbaar hulpmiddel als u graag naar de bergen gaat, trektochten maakt of lange afstanden aflegt, waarbij beperkte bagage belangrijk is. Wat is een overlevingskaart en wanneer is die nuttig?

Siergrassen in uw tuin

Als u op zoek bent naar een manier om het landschap voor uw raam op te fleuren en uw tuin te moderniseren, maar niet weet hoe, is hier een eenvoudige manier - siergrassen planten. Vroeger waren ze erg populair, daarna werden ze minder door de trend naar minimalisme in de tuin, maar nu zijn ze weer in trek. Hier is alles wat u moet weten over het kweken van siergrassen.

Wandslangenboxen en irrigatie van een kleine tuin

Water is nodig voor een goede groei en ontwikkeling van planten, vooral op warme zomerdagen. Soms is regenwater niet genoeg om de tuin te irrigeren en dan moet je het heft in eigen handen nemen. Wat is een aan de muur bevestigde slanghaspel voor een tuinslang? Is het de moeite waard om het aan te bevelen voor de verzorging van uw huis tuin?

Welke transportkar moet ik kiezen?

Transporteertrolleys zijn een onmisbaar uitrustingsstuk in een groot magazijn, een winkel of een productiebedrijf. Zij hebben ook vele nuttige toepassingen in huis, bijvoorbeeld als verhuishulp. Wat zijn de kenmerken van dit materieel en welk is het meest geschikt voor het vervoer van specifieke goederen?

Survival uitrusting – vouwzaag

Een survivalrugzak moet klein en licht zijn, dus je moet zorgvuldig kiezen wat je erin stopt. Een inklapbare houtzaag behoort ongetwijfeld tot de onmisbare uitrusting van een survivaller. Waarvoor is een klapzaag nuttig en welke moet u kopen?

Nivelleersystemen voor tegels - wat te gebruiken en waarvoor?

Standaard worden kruisen gebruikt om tegels te nivelleren, maar deze raken steeds meer in onbruik. Op de markt is een nivelleersysteem voor tegels verschenen, bestaande uit wiggen en tegelklemmen. Ze maken het leggen van tegels veel sneller en comfortabeler. Ze zijn meestal van kunststof en hebben elk een iets andere taak - de clips fungeren als basis voor de tegels en geven de breedte van het voegsel aan, terwijl de wiggen ze op de tegels drukken om te voorkomen dat ze verschuiven.
Pagina 1 Van 13