Herfst ... Het seizoen van de bijl begint weer. We hebben een lijst van Fiskars bijlen die u kan helpen bij het kiezen van het model die het best aan uw eisen voldoet.

Informatie over de bijl:

De bijl/aks is een van de oudste werktuigen. Ze zijn al duizenden jaren in gebruik. De constructie bestaat uit een hakgedeelte en een greep uit hout of kunststof.
Uniek bij de Fiskars bijlen is de “ingesloten” bijlkop. Het blad is in de steel geïntegreerd, om een optimale zekerheid te garanderen.
De optimale gewichtsverdeling tussen bijlkop en steel maakt een zekere, efficiente en comfortabele gebruik mogelijk. De lichte uit glasvezel versterkte kunststof steel is comfortabel in gebruik en tegelijkertijd stabiel en duurzaam. De greep is in de steel geintergreerd en beschikt over een nieuw soort structuur, die vibraties absobeert evenals een zekere houvast en aanrakingsgevoel biedt. De zekerheid wordt door het haakvormig gemaakte greep verhoogd. Dit samen verhindert het afglijden van de handen tijdens de werkzaamheden. De nieuwe geometrie van het mes optimaliseerd het bedieningsgemak. De zijkanten van het keilvormig gesmede mes van de kloofbijl zijn afgerond. Dit maakt losmaken uit de boomstam bij het kloven eenvoudiger.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
* Verplichte velden
Voeg een opmerking toe