Een mooi en goed onderhouden gazo is een kenmerk voor iedere tuin. Voor onze klanten hebben we een lijst van essentieele gereedschappen voor het verzorgen van het gazon, evenals een korte gids die informatie over het gazon omvat.

Grasmaaien

Een effectief en plezierige van maaien garandeerd Gardena grasmaaier PowerMax 32 (ongeveer 100 euro), 36 (ca. 170 euro), 42 (ongeveer € 230). De nummers verwijzen naar de sectie breedte omlaag, zodat u de mogelijkheid heeft om de maaier aan te passen aan uw wensen en de grootte van uw gazon. De Gardena maaiers zijn uitgerust met een Power Plus motor, die nauwkeurig lang of zelfs nat gras maait. Ze bieden ook een 5-traps maaihoogte. De Gardena grasmaaier PowerMax 36 en 42 hebben ook een mulchfunctie.

 

Andere machines voor gras onderhoud

Voor gazon zorg is ook deze draadloze grasschaar en trimmer geschikt. Het Gardena bedrijf biedt u gereedschap die u toelaat om te werken op moeilijk te bereiken plaatsen. Aanbevolen de Gardena elektrische Turbotrimmers EasyCut 400 (ongeveer € 60), de montage zonder gereedschap van de beschermer voor gewasbescherming is mogelijk. Hij is voor het trimmen van graskanten en langer werken op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals onder de bankjes of rond de bomen. Voor kleinere gazons wordt de draadloze gras-en buxusschaar ComfortCut aanbevolen (ongeveer 100 euro) De batterijen zorgen voor arbeids- en bewegingsvrijheid. bovendien is die lichte dan de trimmer, maar wordt ook gekenmerkt door lagere presta

 

Juiste bemesting

Wanneer we het gazon verzorgen, moeten we niet meststoffen met micro-elementen zoals magnesium, natrium, ijzer, mangaan en organische meststof vergeten. Gedurende het groeiseizoen, is het raadzaam om het gras vijf keer te bemesten. Natuurlijk, de bemesting is afhankelijk van hoeveel keer u maait. Bij de bemesting zijn de Gardena spreaders met verschillende capaciteit 10l, 14l of 20l (ongeveer 30-70 euro) erg makkelijk. De Gardena spreaders zorgen voor een soepele en precieze bemesting. Ze zijn uitgerust met een korrel tabel dat informatie over kunstmest hoeveelheid levert. Ze beschikken ook over een groot aantal innovatieve technologieën, zoals innovatieve, zeer elastische verstrooiings roller voor nauwkeurige dosering, twee-wiel aandrijving voor een constante beweging en vrijloop van de wielen - alleen wanneer u duwt wordt er verspreid.

 

Regelmatig water geven

Voor gazon zorg is regelmatig water geven belangrijk. De zaden vereisen namelijk constante vochtigheid. Dankzij het intelligente Gardena irrigatiesysteem, kunt u de juiste waterstroom regelen. De Gardena Gardena sprinkler controle-eenheden helpen bij de irrigatie. Opmerkings waard is de Gardena Comfort Aquazoom sprinkler 250/1 (ongeveer 30 euro), die geschikt is voor het besproeien van rechthoekige ruimten van 105-250 meter. Dankzij het ​​bereik en de breedte van de spray kunt u effectief de grasmat irrigeren.Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden