Enige tijd geleden hebben we gemeld dat op de markt verscheen een nieuwe lijn van elektrisch gereedschap Graphite PRO gericht aan de professionals. De assortiment is uitgebreid met accu boor-schroevendraaier 59GP400, haakse slijper 59GP004 en haakse slijper 59GP002. Hoe worden ze gekenmerkt?

Boor-schroevendraaier Graphite PRO

 

Draadloze Graphite PRO 59GP400 heeft een collector DC motor met magneten en planetaire tandwielkast. De tool zorgt voor een maximale koppel van 40Nm(zacht) en harde van 68Nm, waardoor het kan worden gebruikt in veeleisende werkzaamheden met betrekking tot boren en schroeven. Boor-schroevendraaier 59GP400 is aangedreven door lithium-ion batterij 18V 2,5Ah. Batterijen in de set hebben een USB-ingang voor het opladen van externe apparaten.

 

Bekijk de complete offerte: Graphite PRO

 

Haakse slijpers Graphite PRO

 

Grote haakse slijper 59GP004 en kleine haakse slijper  59GP002 zijn de  basis-bouwgereedschappen die kunnen gebruikt worden bij vele werkzaamheden. De grote 230mm slijpmachine met een vermogen van 2400W kan gebruikt worden bij de demontage van staalconstructies, het snijden van metaal, betonblokken, maar ook  voor het snijden van muren en vloeren voor leggen van de  installaties. Kleine slijper 125mm is een apparaat met een vermogen van 850W, die ook van toepassing zal zijn bij het snijden van metaal, maar ook slijpen. Beide slijpmachines uitgerust met een tool-free  uitwisseling van de schijf, die de werking van deze elektrische gereedschappen verbetert. Slijper 59GP002 wordt geleverd met accessoires: een beton schijf en 3 schijven voor het metaal. Terwijl in de set met een haakse slijper 59GP004 vinden we handschoenen.

 

 

5 jaar garantie 

Op slijpmachines en boor-schroevendraaiers geldig 5 jaar garantie (3 + 2 na registratie).

(http://graphitepro.eu/warranty/)

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden