De Greenworks is een merk dat innovatieve, op batterijen werkende machines verkoopt, ontworpen om tuinieren nog aangenamer te maken. Geen ontlading, lage bedrijfskosten en probleemloze werking van de apparaten zijn slechts enkele van de voordelen van de merkproducten van Greenworks.

Mensen van de Globe Group zijn verantwoordelijk voor het merk Greenworks - het is een groep waarvan het hoofddoel is het verlaten van fossiele brandstoffen en elektrische draden te voltooien en ze te vervangen door een sterke en zuivere batterijvoeding. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de productie van tuingereedschap op batterijen, evenals compressoren en hogedrukreinigers. Het hoofdkantoor en de productiefaciliteiten bevinden zich in China, terwijl het onderzoeks- en ontwikkelingscentrum zich in Zweden bevindt.


Het bedrijf onderzoekt de ontwikkeling van batterijtechnologie al meer dan 10 jaar, waardoor het op een hoger niveau van verfijning komt. Op deze manier konden ze een hoog vermogen en maximale efficiëntie bereiken. Het is het eerste bedrijf dat high-voltage, high-capacity lithium-ionbatterijen gebruikt, dus u kunt er zeker van zijn dat het de nieuwste oplossingen op de markt biedt.

 

Vanaf het begin heeft het bedrijf een continue toename van de verkoop van producten gezien, die ook op de Europese markt te zien is.

 

Het bedrijf produceert tools op een volledig onafhankelijke manier van externe leveranciers van componenten. Met volledige controle over het productieproces, zorgt het volledig voor hun hoogste kwaliteit. Momenteel telt het bedrijf meer dan 300 ingenieurs en heeft het meer dan 1.000 patenten! Het geeft een garantie voor betrouwbaarheid die het merk van een betrouwbare verkoper bouwt.

Het merk Greenworks is al bekend en gewaardeerd in veel landen in Noord-Amerika, Azië en Europa. Klanten van de meest veeleisende markten hebben er al over gehoord. Greenworks introduceert niet alleen nieuwe producten in het aanbod, maar bovenal de uitstekende reputatie die al tien jaar wordt ontwikkeld.

 

Om aan de verwachtingen van de gebruikers te voldoen, groeit het merk Greenworks voortdurend. De batterijen met de 6.0Ah-capaciteit (G60B6 en G40B6) speciaal voor een draadloze spanningsgroep van 40V en 60V zijn onlangs verkocht. Dit alles zodat de gebruiker nog langer en zelfs efficiënter kan werken.

 

Naast de aanbieding werd een snellader 4A met twee slots geïntroduceerd, voor het gelijktijdig opladen van twee 60V-batterijen. De lijst met Greenworks-merkproducten is ook aangevuld met 2 40V-maaiers: het G40LM35-model en de GD40LM46SP-maaier met de aandrijving en de borstelloze DigiPRO-motor.

 

En voor de eigenaren van eigen thuistuinen op de markt zijn lichte en handige schaar uitgebracht. De  G7 2GS schaar hebben een ingeboude 7,2V accu die de mogelijkheid biedt tot 50 minuten te werken. Dankzij de verwisselbare messen zijn ze perfect voor het trimmen van gras en struiken.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden