Grootformaat tegels zijn een perfecte aanvulling op het interieurontwerp. Hoe groter hoe beter het effect. Hoewel investeerders er geen probleem in zien, is het voor de aannemer een grote logistieke uitdaging en hebben we het over zowel het transport van dergelijke tegels, de behandeling en de montage zelf. Dus hoe verplaats je grootformaat tegels veilig? De SLAB TRANS HEAVY DUTY transportband van Rubi is hiervoor de perfecte oplossing!

Kopen in Rotopino.nl
90 incl. 21% BTW = € 15,62
1 418 incl. 21% BTW = € 246,10

Rubi voor tegelzetters

Het merk RUBI onderzoekt voortdurend nieuwe producten op basis van de ontwikkeling van nieuwe materialen en de verwachtingen van toonaangevende keramische fabrikanten over de hele wereld. Dankzij dit biedt het brede assortiment van Rubi een uitgebreid antwoord op de behoeften van de gebruiker gerapporteerd in alle fasen van het werk, evenals de tools die nodig zijn voor een succesvol gebruik van deze producten. Daarom kiezen professionele tegelzetters voor Rubi-producten, wetende dat ze zich richten op kwaliteit en betrouwbaarheid van producten, en dus op uitstekende resultaten van hun werk.

 

SLAB TRANS HEAVY DUTY draagsysteem

Voor het dragen van grootformaat tegels zijn er diverse dragers met zuignappen verkrijgbaar. Het is ook mogelijk de zuignappen te combineren met geleidestangen. Voor de allergrootste tegelformaten is het SLAB TRANS HEAVY DUTY draagsysteem beschikbaar dat bestaat uit geleidestangen met zuignappen, waarbij de geleidestangen ook onderling zijn gekoppeld. Hij is bedoeld voor het veilig hanteren van grootformaat keramische tegels met een maximale lengte van 320 cm en een dikte van 6 mm en meer. De aluminium constructie SLAB TRANS HEAVY DUTY biedt een maximale laadcapaciteit van maximaal 140 kg.

 

Ontwerp transportsysteem

SLAB TRANS HEAVY DUTY-transportsysteem is gemaakt van 2 aluminium profielen, versterkt en verstelbaar in het bereik van 165 cm tot 320 cm en twee dwarsbalken die de gehele structuur verstijven, vooral bij het transport van zeer zware materialen.

 

Speciale zuignappen met een pomp worden gebruikt om de platen vast te houden - de bevestigingspunten voor de plaat kunnen individueel worden aangepast aan de grootte van de plaat. De set heeft 4 comfortabele handgrepen, 2 op elk profiel, die langs de profielen kunnen worden geplaatst, afhankelijk van de behoeften en voorkeuren van de gebruiker.

 

Tip!

Voordat u de zuignappen bevestigt, moet u ervoor zorgen dat het te monteren oppervlak schoon is en vrij van stof en andere verontreinigingen.

 

Belangrijkste voordelen van de SLAB TRANS HEAVY DUTY-transportsysteem:

  • Een set van twee versterkte aluminium profielen instelbaar van 165 tot 320 cm.
  • 6 zuignappen met een pomp Ø20cm (3 op elk profiel), voor het bevestigen van elk type oppervlak.
  • Een set dwarsbalken voor betere stabiliteit en sterkte.
  • Mogelijkheid om extra zuignappen te kopen.


Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
* Verplichte velden
Voeg een opmerking toe