Deze haakse slijpers kunnen de zwaarste materialen verwerken, daarom waarderen professionals en vakmensen het werken met deze machines. Slijpen, snijden en polijsten, deze bewerkingen zijn geen probleem voor deze haakse slijpers.

 Haakse slijper Bosch GW850 CE

De Bosch GWS 850 CE is een compacte machine dat geschikt is voor het werken met schijven van 125 mm. Zijn gepantserde wikkelingen bieden optimale bescherming tegen stof en verlengt de levensduur van het gereedschap. De Bosch GWS 850 CE heeft ook vele innovatieve functies, zoals Constant Electronic System voor constante snelheid, overbelasting schakelaar, zachte start en aanloopstroombegrenzing. Daarbij bied de geprofileerde motorkap, kleine kop en extra handgreep voor meer comfort voor de gebruiker. Bij de levering zit een beschemkap, extra handgreep, spanflens, spanmoer en moersleutel. Zijn ook niet onaanzienlijke technische gegevens van de machine zijn: vermogen: 850 W, toerental: 2800-11000 rpm, gewicht: 1,9 kg.

 

 

 

 

 Haakse slijper Makita GA5030

Het volgende apparaat dat wordt aanbevolen is de Makita Haakse slijper GA5030. Dankzij zijn kleine formaat en het lichte gewicht is de machine makkelijk in gebruik, ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Ook het vermelden waard is het feit dat de Makita GA5030 haakse slijper dubbel is geïsoleerd en staat garant voor een veilige grip. Deze Makita Haakse slijper heeft een optimale bescherming tegen stof en een stofdichte schakelaar met lange levensduur en een asblokkering voor het snel kunnen wisselen van schijven. De technische gegevens van het toestel zijn als volgt: vermogen: 720W, Onbelast toerental: 11000 rpm, spindel: M14x2, schijf diameter: 125 mm, gewicht: 1,8 kg. Bij de levering zit een beschemkap, extra handgreep, spanflens, spanmoer en moersleutel. 

 

 

 

 

 

 Haakse slijper Hitachi G13SB3

De Hitachi haakse slijper G13SB3 is een apparaat dat wordt gekenmerkt door een ergonomische behuizing en krachtige en overbelastingbeveiligde motor. Het biedt een aantal innovatieve technologieën, zoals geïsoleerde motor wikkelingen, dus beter beschemd tegen stof, asvergrendeling voor het eenvoudig wisselen van schijven, kleine kop voor eenvoudige bediening van het apparaat en koolborstels voor een lange levensduur. Deze haakse slijptol heeft een goede balans en is uitgerust met een anti vibratie handvat. Bij de levering zit een beschemkap, extra handgreep, spanflens, spanmoer en moersleutel. Ook het vermelden waard zijn enkele technische specificaties van het apparaat: vermogen: 1300 W, onbelast toerental: 10.000 rpm, schijfdiameter: 125 mm, spindel: M14, lengte: 283 mm, gewicht: 1,9 kg. 


 

 

 

Haakse slijper DeWalt D28132C

Het volgende model met goede eigenschappen is de DeWalt haakse slijper D28132C. Het apparaat heeft een speciaal stofuitwerpsysteem en verwijderd het meeste stof. En op zijn beurt voorkomt het isolatieschade aan de motor. Ook het vermelden waard zijn zelfuitschakelbare koolborstels, die de lamellen anders zouden beschadigen. Nu heeft de motor een langere levensduur. De DeWalt haakse slijper D28132C heeft ook wikkelingsisolatie voor grotere duurzaamheid en beschermd tegen stof, kleine aandrijfkop voor het werken in kleine ruimten, bediening met een hand, non-slip grip en beschermkap, die kan worden verwijderd zonder gereedschap. Wat nog meer positief is aan deze machine is, de uitgebreide standaarduitrusting van het apparaat. Geleverd worden een beschermkap, zijhandgreep, sleutel, spanmoer en spanflens. De technische gegevens zijn als volgt:: vermogen is 1200 W, onbelast toerental: 10.000 rpm, schijfdiameter: 125 mm spindel schroefdraad: M14, lengte: 285 mm hoogte: 80 mm, gewicht: 2,5 kg. 

 

 

 

 

 

Haakse slijper Black&Decker KG725

De Black & Decker KG725 haakse slijpmachine is een apparaat dat geschikt is voor huishoudelijke taken. Het heeft een verstelbare zijhandgreep voor extra veiligheid, achterste stevige handgreep voor eenvoudige bediening, vergrendelschakelaar voor continu werk, schijfdiameter van 125 mm en gereedschapsloze beschermkap, en een drie meter stroomkabel voor meer bewegingsvrijheid bij het werken. Geleverd bij het apparaat vindt u ook de beschermkap en handgreep. De leveringsinhoud is als volgt: vermogen 701W, onbelast toerental: 1000 min-1 en spindelschroefraad: M14. 

 

 

 

 

 

 

Kies en koop een haakse slijper bij Rotopino.nl

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden