Fleur uw muur in de woonkamer of in de hal op met een creatieve fotocollage en haal zo herinneringen op. Druk uw favoriete foto’s gewoon thuis of in de copyshop op zelfklevend fotopapier af en aan de slag. In de vorm van een hart op de muur aangebracht, blijven uw mooiste familiefoto’s of vakantieherinneringen altijd zichtbaar en geven uw huis een heel persoonlijk tintje. Het juiste meetgereedschap zorgt ervoor dat het foto-hart zich op de juiste plaats bevindt.

Kopen in Rotopino.nl

Benodigde elektrische gereedschappen:

  • KruislijnLaser Bosch Quigo IIHulpmiddelen:

  • ladder
  • stalamp
  • deur o.i.d. voor het bevestigen van de Quigo met behulp van de universele houder
  • schaar

Benodigde materialen:


  • inkjet-fotopapier, mat, zelfklevend, voor het afdrukken van foto's

 

1. Quigo bevestigen

 

Als eerst moeten er een paar voorbereidingen getroffen worden. Om de kruislijnlaser Quigo van Bosch ook op de gewenste hoogte te krijgen, kunt u het beste een ladder voor de muur zetten, de universele houder MM2 hierop vastklemmen en de Quigo in de flexibele adapterplaat vastklikken. De Quigo projecteert een recht laserkruis dat uit een horizontale en een verticale hulplijn bestaat.Aanwijzing: U kunt de universele houder en Quigo als alternatief ook op een rek, een stalamp of een deurkozijn in de buurt van de muur bevestigen. 

 

 


2. Beschermklep omhoog trekken

 

 

Als de Quigo bevestigd is, kunt u eenvoudig de beschermklep omhoog trekken en beginnen. Het toestel nivelleert zich vanzelf, dat wil zeggen dat het laserkruis zich altijd precies horizontaal of verticaal recht uitlijnt. Het kruis vormt voor de hart-collage de middellijnen waarop u de foto’s recht kunt uitlijnen.Tip: Wanneer u een iets „luchtiger“ hart wilt hebben, verplaats dan de Quigo eenvoudig telkens een halve centimeter per rij, zodat tussen de reeds opgeplakte foto’s en de nieuwe „fotokolom“ een kleine afstand ontstaat.

 

 

3. Foto's uitlijnen

 

 

Lijn nu de foto’s achtereenvolgens links en rechts evenals boven en beneden op de hulplijnen uit, zodat een horizontale en verticale rij foto’s langs het laserkruis ontstaat. Op deze twee rijen foto’s kunt u zich richten om direct daarna verdere foto’s aan te brengen. Omdat het gaat om zelfklevend fotopapier, kunt u de foto’s heel eenvoudig aanbrengen.

 

 

4. Foto's opplakken

 

 

Bij het aanbrengen van de foto’s moet u erop letten dat er een hartvorm ontstaat. Hiervoor moet u de foto’s in het formaat 13 x 18 zodanig aanbrengen dat deze als een trap toelopen, oftewel plak van boven naar beneden steeds minder foto’s in een rij, zodat het hart zich naar beneden „toespitst“. Bij de rondingen aan boven- en zijkanten van het hart kunt u de kleinere foto’s in het formaat 10 x 15 aanbrengen, zodat het geheel niet te hoekig wordt.Klaar is uw hart(en)project! Zo komen uw lievelingsfoto’s goed tot hun recht: in plaats van liggen te verstoffen in een fotoalbum of te worden vergeten op de harde schijf.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
* Verplichte velden
Voeg een opmerking toe