De heggenschaar Universal Hedgecut 50 met snoer is perfect voor het stil en gemakkelijk snoeien van middelgrote heggen. Onder de ProSilence 91 dB geluiddempende kap gaat een energiezuinige motor van 480 W schuil, die met weinig energieverbruik een optimaal vermogen en optimale prestaties levert en 80% stiller is dan onze toonaangevende heggenscharen. De lasergesneden, diamantgeslepen messen van 50 mm met een tandafstand van 26 mm snijden moeiteloos door takken met een diameter tot 26 mm voor snelle en indrukwekkende resultaten. Deze heggenschaar is perfect voor het snoeien van coniferen-, liguster-, meidoorn- en viburnumheggen.

Lasergesneden, diamantgeslepen messen om takken met een diameter van 26 mm snel te snoeien.

 

 

ProSilence vermindert de geluidsemissie tot wel 80% voor stiller snoeien. In vergelijking met het voorgaande heggenschaarmodel van Bosch

 

 

De energiezuinige motor voor optimale prestaties met een laag energieverbruik.

 

 

Ongelooflijk krachtig en stiller geluid

Gehuld in de ProSilence heggenschaar zit een geluiddempende schaal met een energiezuinige motor. Deze combinatie levert krachtige prestaties, terwijl er minder energie nodig is, en is 80% stiller dan onze toonaangevende heggenscharen

 

 

Constant nauwkeurig, zuiver snoeien

De lasergesneden, diamantgeslepen messen zijn ontworpen om takken snel, nauwkeurig en met een constant zuivere afwerking te snoeien.

 

 

Overige functies van UniversalHedgeCut 50

 

Krachtige zaagfunctie

Met krachtige zaagfuncties kunnen grote takken worden gezaagd die niet tussen de tanden passen

 

 

 

Comfortabel werken in elke positie

De voorste handgreep met meerdere posities maakt werken in elke positie comfortabel. De ergonomische achterste handgreep zorgt voor een ideale balans en beter hanteren.

 

 

Veilig snoeien langs muren en dichtbij de grond

De mes-protector maakt veilig snoeien langs muren en dichtbij de grond mogelijk.

 

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden