De herfst is een tijd waarin we wat meer tijd aan onze tuinen moeten besteden en ze goed moeten voorbereiden op de komst van de winter. Tijd om de dode takken te snijden, het bladerentapijt op het gazon te stofzuigen en te lange grassprieten in te korten. Onvervangbaar Worx tuingereedschap helpt ons hierbij!

Droge takken snijden

De herfstperiode wordt meestal geassocieerd met de kou, maar ook met bewolkte en regenachtige dagen. Deze omstandigheden kunnen onze tuinplanten beïnvloeden, waardoor zowel takken als scheuten afsterven. Daarom is het de moeite waard om de herfsttuin opruimen door droge en gebroken takken van bomen en struiken te snoeien, evenals het goed knippen van hagen. Het aanbod van het merk Worx omvat veel praktische oplossingen die deze taken voor ons zullen vergemakkelijken. Een draadloze kettingzaag uit de PowerShare-serie helpt ons met dikkere takken en boomtakken, die niet alleen het snijden van takken vergemakkelijken, maar ook hout voor brandstof zagen. 

 

 

Het belangrijkste voordeel is de stille werking van de elektromotor en de grote manoeuvreerruimte, wat vooral belangrijk is bij werkzaamheden boven het hoofd. Een alternatieve oplossing voor kettingzagen is de takelzaag WG329E.9, die dankzij zijn unieke ontwerp het mogelijk maakt om hout direct op de grond te zagen, zonder het te hoeven tillen. Een groot voordeel is ook een beschermende kettingkast die de werkveiligheid verhoogt, evenals stalen tanden die het werkende deel op één plaats houden, waardoor de snijstabiliteit wordt gewaarborgd.

 

 

In het geval van struiken en heggen, is het de moeite waard om de batterijheggenschaar te pakken, waarmee we de takken snel en efficiënt kunnen knippen. Een dergelijke behandeling maakt onze struiken niet alleen dikker in het voorjaar, maar ook sterker. Als u echter geen mes van 60 centimeter nodig heeft, is een goed alternatief schaar met vervangbare messen voor gras en struiken.

 

 

Weg met de bladeren

We realiseren ons hoe mooi de kleurrijke bladeren eruit zien op het nog steeds weelderige groene gras. Helaas moeten ze, voordat de winter komt, worden verwijderd, omdat het gras eronder geel wordt, sterft en bijgevolg rot. Dat is waarom hun verwijdering zo belangrijk is. De eenvoudigste en snelste manier is om een Worx-batterijblazer te gebruiken. Dankzij de snelheidsregeling op meerdere niveaus met Turbo-modus kunnen we zelfs natte bladeren en ander afval van elk type oppervlak gemakkelijk verwijderen.


 

 

Laatste maaien

Als het weer het ons toelaat, is het de moeite waard om het gazon nog een laatste keer voor de winter te maaien. Lange bladen die overblijven voor de winter, zijn bevorderlijk voor de ontwikkeling van sneeuwschimmel - een schimmelziekte van het gazon, die leidt tot de vernietiging ervan. Daarom is het in het najaar zo belangrijk om het gras kort te maaien en de bladeren grondig te harken, wat, als het onder de sneeuw wordt gelaten, een uitstekende broedplaats voor pathogene schimmels kan zijn. Het aanbod van het merk Worx omvat apparaten waarmee we het gazon niet alleen in de herfst, maar het hele jaar door goed kunnen verzorgen. 

 

 

PowerShare-grasmaaiers zijn een uitstekende oplossing, dankzij hun batterijvoeding worden ze gekenmerkt door een stille en comfortabele bediening en uitstekende prestaties. Als u niet van het gras maaien houd, de Landroid-maaimachines zijn echt iets voor u. Worx maaimachines zijn bedoeld voor gazons tot 2000 m2!. En waar Landroid of een traditionele grasmaaier niet komt is nog de lichte en handige accutrimmer die met gemaak overal kankomen en gras wordt mooi en gelijkmatig getrimt.

 

 

Multifunctionele Worx-kruiwagen

Bij het opruimen van de tuin in de herfst komt zeker voor dat moeten ook zware dingen overgeplaatst worden. Worx AeroCart is een veelzijdige tuinkruiwagen die u helpt met het tillen, dragen en vervoeren van allerlei dingen en materialen met een maximaal gewicht van 140 kg.

 

 

Met AeroCart kunnen we gemakkelijk grote stenen, bloempotten en zakken met aarde verplaatsen. Het gepatenteerde ontwerp stelt u in staat om een gewone kruiwagen snel en gemakkelijk om te zetten in een praktisch apparaat voor het heffen van zware elementen en vice versa. De trolley is uitgerust met ondoordringbare banden, intrekbare handgrepen en een aantal extra accessoires die vrijwel moeiteloze verplaatsing van objecten mogelijk maken, inclusief die met onregelmatige vormen.

 

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden