Bosch introduceert op de markt een nieuw diamantboorsysteem voor professionals. Dit systeem omvat de diamantboren GDB 180 WE Professional en GDB 350 WE Professional en boorstandaards GCR 180 Professional en de GCR 350 Professional. De diamant gereedschappen bieden hoge prestaties en een lange levensduur en een hoge flexibiliteit door een uitgebreid systeem-toebehoren. Bosch brengt tegelijkertijd nieuwe diamantboorkronen uit voor droog en nat boren.

Kopen in Rotopino.nl
Diamant-boormachine Bosch GDB 180 WE
IN STOCK
9 st.
VERZENDING
LEVERING
6 dagen
1 102 incl. 21% BTW = € 191,26
Diamant-boormachine Bosch GDB 350 WE
VERZENDING
LEVERING
16 dagen
1 794 incl. 21% BTW = € 311,36
Boorstandaard Bosch GCR 350
VERZENDING
LEVERING
16 dagen
1 175,49 incl. 21% BTW = € 204,01
Boorstandaard Bosch GCR 180
VERZENDING
LEVERING
16 dagen
812 incl. 21% BTW = € 140,93

Het nieuwe diamantboorsysteem van Bosch is een krachtige all-round oplossing voor kernboren. Installateurs en monteurs op het gebied van sanitair, verwarming en airconditioning en diamantboren specialisten kunnen nu een snelle boorprogressie bereiken, zelfs met grote diameters in metselwerk en beton.


GDB 180 WE diamantboormachine Professional voor boordiameter tot 180 millimeter

De GDB 180 WE Professional is zeer licht en efficient. Het is uitgerust met een krachtige 2000 W motor met twee snelheden aandrijving. Met 180 millimeter biedt het ook de grootste boordiameter in deze vermogensklasse. De tool kan met de hand worden bediend of met de boorstandaard GCR 180 Professional.De diamantboormachine GDB 180 WE Professional is geschikt voor diverse toepassingen: Het wordt gebruikt voor droog en nat boren. Typische toepassingen zijn boorgaten voor de bedrading van inbouwlasdozen en betonversterkingen (betonvlechtwerk), kabeldoorvoeringen en openingen voor sanitair, verwarming en ventilatie systemen. De geïntegreerd waterpas (2) voor exacte oriëntatie van de machine om het boren van rechte gaten te vergemakkelijken.


Diamantboormachine GDB 350 WE Professional voor boordiameter tot 350 millimeter

De GDB 350 WE Professional is ontworpen voor grote boringen met een diameter tot 350 mm. Deze machine heeft een 3200 watt motor en is daarom bijzonder krachtig. Het heeft een oliebad gesmeerde aandrijving met 3 versnellingen, een behuizing van gegoten aluminium en een flexibele, zeer breukvaste kabel. De GDB 350 WE Professional is ontworpen voor nat boren in gewapend beton, in niet gewapend beton en metselwerk. De diamantboor kan worden ondersteund door de boorstandaard GCR 350 Professional.Beide diamantboren zijn zeer robuust - de aandrijving wordt gesmeerd met olie. Deze garandeert een lange levensduur. De zachte start, elektronische overbelasting-indicator, aardlekschakelaar en overbelastingskoppeling beschermen zowel de gebruiker als de machine.


De boorstandaards – details

De boorstandaard GCR 180 Professional en de GCR 350 Professional zorgen ervoor dat ambachtslieden de werkhoek precies ingesteld en uitgelijnd krijgen voordat het gat geboort wordt. Beide boorstandaards zijn geschikt voor dubbelbevestiging aan muur of vloer en geschikt om gaten te boren (nat of droog) met een hellingshoek tot 45 graden. Ze zijn kunnen elk bediend worden door een handwiel dat drie aanvoerarmen heeft en kan aan beide zijden van de boorstandaard aangesloten worden.


Complete oplossing

De diamantboorsystemen zijn inclusief montage materiaal en watersets voor de boorstandaards. In het  diamantboren programma is ook verkrijgbaar een waterdruk tank, assortiment  ringen voor water met bijpassende dichtingsdeksels voor schoner werk en een afstandhouder plaat voor het boren van gaten van 300-350 millimeter met de diamantboor GDB 350 WE Professional industrieele stofzuigers.  Bovendien biedt het programma ook Bosch accessoires met bijpassende kroonboren om droog of nat te boren. Het diamantboren programma omvat een reeks van producten zoals: "Best for Concrete" (nat boren), "Best for Universal" (boren droog) en "Standaard voor Universal" (boren droog).

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden